Gelen İndirimlerden Sonra Güncel Akaryakıt Pompa Fiyatları Açıklandı!

Gelen İndirimlerden Sonra Güncel Akaryakıt Pompa Fiyatları Açıklandı!

Akaryakıta ilişkin merak edilenler yanıt buldu. Brent varil petrol fiyatının ucuzlaması benzin ve motorine de yansıdı. Peki ya 9 Eylül 2022 tarihi itibarıyla akaryakıt fiyatları hakkında neler biliyoruz? Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahası haberimizde yerini alacağa benziyor.

Akaryakıt fiyatlarına gelen indirimler dikkat çekmişti. Bu fiyat düşüşlerinin hemen ardından çeşitli ifadelere yer verildi. Özellikle de benzin, motorin ve LPG'deki güncel fiyatlar ortaya çıktı. Peki ya neler biliyoruz? Merak edilenler ve çok daha fazlası yazımızda yerini alacak. Öte yandan akaryakıt fiyatlarıyla ilgili çok fazla ifadeye yer verilmiş vaziyette.

Akaryakıta İndirim mi Geldi?

Motorine gelen 1,14 TL'lik indirim araç sahiplerini memnun etmişti. Ancak 1,5 yılda gelen zamlar büyük dikkat çekti. Yani akaryakıta gelen toplam zam göz önünde bulundurulur ise miktar oldukça fazlaydı. Dolayısıyla birkaç liralık indirim piyasayı o kadar da etkilemedi. Brent varil petrol fiyatındaki bu detayla birlikte çeşitli ifadeler gündemdeki yerini aldı. Bakalım bizi güncel olarak hangi gelişmeler bekliyor?

Güncel Akaryakıt Fiyatları 9 Eylül 2022

İSTANBUL

Benzin: 19,23 TL

Motorin: 24,86 TL

LPG: 10,62 – 11,07 TL

 

ANKARA

Benzin: 19,34 TL

Motorin: 24,97 TL

LPG: 10,94 TL

 

İZMİR

Benzin: 19,34 TL

Motorin: 24,99 TL

LPG: 10,74 TL