Euro 37,17 %0,06
Dolar 34,28 %0,17
Sterlin 44,53 %0,07
Altın 3.014 %0,11

Gece Yarısı 00:20'de Akaryakıta Yine Zam Geldi! Motorin ve Benzine Zam Üstüne Zam Geldi..

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili neler biliyoruz? Benzin, motorin ve LPG'deki son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşacağız. Öyle ki artık akaryakıta dair son zamanlarda ortaya atılan zam haberleri iyice netleşti. Bu geceden itibaren yeni bir zam mı geliyor? İşte güncel akaryakıt fiyat listesi...

akaryakitta_buyuk_zam_h44621_b589b.
Google News

Akaryakıta gelmesi beklenen zam şok etkisi yarattı. Çünkü son zamanlarda fiyatının iyice arttığı görülüyor. Şimdi ise benzin, motorin ve LPG satın alacaklar bir şok daha yaşayacak. Benzin ve motorine gelecek toplu zamla birlikte fiyatlar havaya uçabilir. Akaryakıt alacak olan otomobil sahipleri bu fiyata isyan edecek. İşte güncel bilgilerle beraber zamla ilgili konuşacağız.

Akaryakıta Zam Geldi mi?

Benzin ve motorine yeni bir zammın gelmesi bekleniyor. Benzine 1,25 TL ve motorine 1,47 TL'lik zam gündemdeki yerini aldı. Dolayısıyla yakın zamanda çeşitli kuruluşlardan bu konuda bir duyuru gelir mi göreceğiz. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Brent varil petrol fiyatındaki çeşitli gelişmelerle birlikte döviz kaynaklı da bu zammın yapılabileceği belirtilmekte.

Fiyatlar İyice Artacak!

Öte yandan akaryakıta düzenli olarak zam gelmeye devam eder ise yakında 30 TL'den litresi için ödeme yapmak durumunda kalacağız. Bu gelişme ise fazlasıyla üzücü olarak yorumlandı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarına ilişkin bazı detaylar dikkat çekecek. Birkaç gün içerisinde yeni zamla ilgili bilgi verilmesi bekleniyor.

<