Euro 37,00 %0,04
Dolar 34,25 %-0,01
Sterlin 44,50 %0,05
Altın 3.029 %0,08

Ford Sıfır Araçlarda 150 Bin TL İndirim Yaptı! Sıfır Otomobil Fiyatları Düştü

Ford otomobillerinde yapılan indirim dikkat çekti. Bir otomobil modeline 150 bin TL'ye yakın indirim uygulandığı görüldü. Peki Ford 2021 model araçların güncel fiyatları ne kadar? Sıfır otomobillerde indirim yapılacak mı? İkinci el araçlara olan ilgi gün geçtikçe azalabilir.

HaberOrtaford-focus-ozellikleri.
Google News

Sıfır otomobil alacakların merak ettiği Ford otomobillerine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Ford, öyle bir indirim yaptı ki görenler fiyatları görünce ne diyeceğini bilemedi. Bu nedenle yaşanan gelişmeyle müşterilerin Ford bayilerine yöneldiği belirtiliyor. Bunca fiyat artışı dikkat çekmekte. Haliyle eğer sizler de Ford otomobili arıyorsanız fiyat listesine göz atabilirsiniz.

Otomobillerde İndirim Var!

Pek çok otomobil markası indirime doğru gidiyor. Özellikle de Ford gibi ünlü markalarda döviz kurundan ötürü bir düşüş yaşandı. Bu düşüşün yılbaşından sonra devam edip etmeyeceği merak konusu haline geldi. Önümüzdeki haftalarda yeni bir indirim yapılır mı bilinmiyor ancak şimdiden büyük bir fiyat değişimi yaşandı bile.

150 bin TL'lik İndirim

Ford'un bir modeli neredeyse 150 bin TL'lik bir indirimle satışa sunuldu. Bunu fark eden pek çok kişi diğer modellerin fiyatlarını da inceledi. Sıfır 2021 model araçlar büyük dikkat çekiyor. Bu noktada sıfır otomobillere daha çok ilgi gösterilecekmiş gibi gözüküyor. İkinci el araçlardaki yoğunluğun biraz daha azalması muhtemel diyebiliriz.

<