Euro 36,95 %-0,09
Dolar 34,24 %-0,02
Sterlin 44,44 %-0,06
Altın 3.033 %0,20

Ford 2022 Araba Fiyatını 150 Bin TL'ye Düşürdü! Ford Sıfır Araba Fiyat Listesini Yayınladı..

Otomobil fiyatlarının bir kısmında indirime gidilmişti. Ancak Ford öyle bir kampanya başlattı ki 150 bin TL'ye varan indirimler mevcuttu. Hal böyle olunca Ford bayilerine olan ilgi arttı. Peki Ford, 2021 model sıfır otomobilleri kaç TL'ye satıyor? İşte güncel fiyatlarla birlikte Ford'un otomobil kampanya süresi...

HaberOrtaford-focus-ozellikleri.
Google News

Ford'un yeni model otomobilleri büyük ilgi görüyor. Araçların sahip olduğu özelliklerin yanı sıra fiyatı da dikkat çekmekte. Çünkü Ford, büyük bir indirime imzasını attı. Fiyat düşüşü karşısında vatandaşın büyük ilgi gösterdiği bilgisi iletildi. Ancak bir yandan da sıfır otomobil alacaklar, son yıllarda artan fiyatlardan ötürü hangi otomobili seçmesi gerektiği konusunda kararsız kalıyor. Ford'un çeşitli kampanyalarına göz atarak sizler de 2021 model otomobillerle ilgili bilgi alabilirsiniz.

Ford İndirime Gitti!

Otomobil üreticisi Ford, 150 bin TL'yi bulan bir indirim yaptı. Haliyle bu indirimle birlikte araç fiyatlarında şaşırtıcı gelişmeler meydana geldi. Son iki yıl içerisinde pandemi nedeniyle otomobillerde ciddi fiyat artışı yaşandı. Özellikle de çip krizinin otomotiv sektörü de dahil olmak üzere akıllı telefon ve bilgisayar gibi teknoloji alanında da çeşitli sıkıntılara yol açtığı öğrenildi.

İndirimler Ne Kadar Sürecek?

Ford'un indirimlerine ilişkin son tarihin ne zaman olduğu soruldu. Ancak tam anlamıyla bir açıklama yapılmış değil. Çeşitli Ford bayilerine giderek indirime dair güncel bilgiler elde edebilirsiniz. Ayrıca 2021 model otomobil satın almak isteyenlerin diğer otomobil markalarını da araştırdığı biliniyor. İçlerinde fiyatı ile en çok dikkat çekenlerden biri de kuşkusuz Ford oldu.

<