Fiat Otomobillerinde Büyük İndirim! Otomobillerde Yeni Yıla Özel Kredi Fırsatı!

Fiat Otomobillerinde Büyük İndirim! Otomobillerde Yeni Yıla Özel Kredi Fırsatı!

Fiat otomobillerini satın almak isteyenler için kredi kampanyası başlatıldı. Fiyatları düşen sıfır model Fiat araçları büyük dikkat çekiyor. Peki kaç bin TL kredi verilecek? Yeni araç kampanyası yılbaşına kadar sürecek. Detaylarıyla beraber birbirinden uygun fiyatlı Fiat otomobilleri...

Fiat'ın sıfır otomobilleri büyük ilgi görmekte. Özellikle de döviz kurunun düşmesinden sonra fiyatların da aşağı çekildiği haberi gelmişti. Fiat'a ait olan pek çok modelde yüksek düşüş yaşandı. Peki güncel fiyatlar üzerinden kredili şekilde araç nasıl alınır? Bu yeni otomobil kampanyası sayesinde kredi çekerek otomobil sahibi olabileceksiniz. Üstelik düşük faiz oranı ile bu kampanyanın geçerli olduğu belirtiliyor.

50 bin TL Kredi Verilecek

1.29 faiz oranı ile verilecek 50 bin TL'lik kredi ile pek çok Fiat otomobilini satın alabilirsiniz. Sıfır otomobiller için geçerli olan kredinin 12 ay vadeli olduğunu da belirtelim. Ayrıca bu krediyi çekebilmek için "Marka Kasko" yaptırma şartı sunuluyor. Şartları karşılayanlar krediyi çekebilmek için sıraya girdi bile.

Fiat Otomobil Fiyatları

Fiat'a ait otomobillerde en uygun fiyata sahip olan 245 bin TL'lik Fiat Sedan gözüküyor. 2021 model bu aracın yanı sıra Fiat Egea Cross 330 bin TL ve Fiat Egea Hatchback 322 bin TL olarak karşımıza çıkmakta. 2022 yılına yeni aracıyla girmek isteyenler bu kampanyayı kaçırmak istemeyecek. 31 Aralık'a kadar geçerli olduğunu da belirtelim.