Fiat Egea İndirimli Fiyat Listesi! Fiat Egea'dan yeni Kampanya..

Fiat Egea İndirimli Fiyat Listesi! Fiat Egea'dan yeni Kampanya..

Araç sahibi olmak isteyen birçok vatandaş faizleri ve fiyatları da her gün kontrol ediyor. Fiat Egea için yılın son kampanyası belli oldu. Bunun ardından binlerce vatandaş bayilere akın etmek için geri sayımı başlattı.

Yeni araç almak isteyenlerin iştahı bu haber ile birlikte kabardı. Koronavirüs pandemisinden dolayı toplu taşıma araçlarını kullanmak istemeyen birçok vatandaş araç almaya yöneldi. Zam haberleri peş peşe gelen zamlara inat markalar kendi kampanyalarını açıkladı. Ocak ayının yaklaşmasının ardından kampanyalar da bir bir belli oldu. Yıl sonu kampanyalarını merakla bekleyen vatandaş fiyatları ne kadar olacağını sorguluyor.

Fiat aşıkları için inanılmaz kampanya fırsatı!

Fiat Egea’lar hakkında yapılan açıklama vatandaşın yüzünü güldürdü. Fiat Egea model araçlarda 12 ay 1.29 faiz uygulanacak. 1 Kasım son gün olarak duyuran marka yoğun ilgiden dolayı kampanyayı uzatabilir. Fiat Egea için yapılan son duyuru vatandaşı bir hali sevindirdi. birçok vatandaş bu fırsatın uzun süre devam etmesini istiyor. Fiat’ın Egea için yaptığı açıklamada, “Bu kampanyadan Marka Kasko yaptırılması durumunda faydalanılabilir" dedi. alınan bilgiler neticesinde Marka Kasko, Axa Sigorta, Türkiye Sigorta, Allianz Sigorta, Fiat Kasko ve Ak Sigorta’dan Fiat Kasko ile Fiat Connect Kasko geçerli olacak. Ayrıca kampanya 04.10.2021-01.11.2021 tarihleri arasında geçerliliğini koruyor. Fiat Egea, bu kampanya ile yoğun ilgi gördü. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar 50.000 TL 12 ay 1,29% faiz oranı uygulanarak araç sahibi olabilecek. Kampanyanın devam edeceği hakkında henüz net bir açıklama yapılmazken vatandaşlar uzun sürmesi gerektiğini söyledi. Araçlara yapılan bu yoğun ilginin ardından gözler marka sahibinin yapacağı açıklamaya çevrildi.