Euro 37,16 %0,03
Dolar 34,18 %0,03
Sterlin 44,56 %0,12
Altın 2.997 %-0,46

EYT'nin Çıkmasına Sayılı Günler Kaldı! 49 Yaşında Emekli Olacaklara Bir Müjde Daha Geldi..

EYT Yasası ne zaman çıkacak diye beklenirken emeklilik için bir kural daha ön plana çıktı. O şartı karşılamanız durumunda artık yıllarca emeklilik beklemekten kurtulabilirsiniz. Bakanlıktan gelen açıklama sonrası 49 yaşında emekli olmayı isteyenlere özel fırsat...

eytliler-icin-son-dakika-haberi-geldi-eyt-2022-icin-eyt-duzenlemesi-ile-ilgili-detaylar-acikliga-1280x720.
Google News

EYT Yasası sonrası emekli olmak isteyenlerin merak ettiği bir soru yanıt buldu. Bakanlıktan gelen açıklama sonrası kimlerin emekli olabileceği belirtiliyor. Belirli şartları karşıladıktan sonra sizler de yıllar öncesinden emekli olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Maaş almak için hangi koşullara dikkat etmek gerekiyor? Yıllardır emeklilik hayali kuran milyonlar için oldukça önemli olan bu sorunun yanıtını sizlere vereceğiz. 

EYT'lerde 5000 Prim Günü

49 yaşında emeklilikte, sigorta prim günü olarak 5000 gün şartını karşılamanız oldukça önemli. Bu sayede erken emeklilik için önemli bir hamlede bulunacaksınız. Gerçek yaşınızı beklemeden ve yaşa takılmadan emeklilik için buna dikkat etmeyi unutmayın. 

2023 Yılında Müjde Verilecek!

Öte yandan bakanlıktan gelecek açıklamalarla birlikte EYT'lilere asıl müjdenin 2023 Ocak'ta verilebileceği ifade ediliyor. Henüz bu konuda netlik sağlanmasa da EYT Yasası'na ilişkin her türlü düzenlemenin sağlandığı görüldü. Yakın zamanda daha fazla bilgiyi sizlerle buluşturacağız.

<