EYT'liler Sigorta Primi İçin Ne Yapmalı? SGK Sigorta Primi Doldurmanın Yolu!

EYT'liler Sigorta Primi İçin Ne Yapmalı? SGK Sigorta Primi Doldurmanın Yolu!

EYT'lilerin merakla beklediği düzenleme bir yana, çeşitli ifadelere yer verildi. Sigorta priminiz dolmadı is EYT fırsatından yararlanamayabilirsiniz. Dolayısıyla SGK sigorta priminin dolması için ne yapmalısınız? Güncel bilgiler ve dahası haberimizde yer aldı bile.

Milyonlarca EYT'linin sigorta primi konusunda bir hamle yapması gerekiyor. Dolayısıyla sizler de sigorta priminizi doldurmalı ve EYT düzenlemesinden yararlanmalısınız. Böylelikle daha fazla beklemeden emeklilik işlemlerinin başlamasını sağlayabilirsiniz. Peki ya bu nasıl olacak? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasına haberimizde yer veriyoruz.

Sigorta Primi Doldurmanın Yolu

Sigorta primi doldurmak istiyorsanız yapmanız gereken şeylerden biri prime borçlanmasıdır. Bu sayede sigorta primi borçlanması ile toplu şekilde ödeme yapabilir ve sigorta primi problemini ortadan kaldırabilirsiniz.

Doğum Borçlanması Nedir?

Doğum borçlanması ile çocuk sahibi olan annelerin 6 yıla kadar sigorta borçlanmasından yararlanabileceği belirtiliyor. Öte yandan çocuk başına 2 yıl olmak üzere toplamda üç çocuğa kadar sigorta priminden faydalanabileceğinizi hatırlatalım. Bu gelişme ile birlikte birlikte erkeklerdeki borçlanma ise askerliği kapsıyor. Askerlik borçlanması ile de emekliliğe kalan sürenizin kısalması mümkündür.