EYT'de İlk Etapta 1.5 Milyon Kişi  Emekli Olacak! İlk Maaşlar Ne Zaman Yatacak?

EYT'de İlk Etapta 1.5 Milyon Kişi Emekli Olacak! İlk Maaşlar Ne Zaman Yatacak?

EYT'de ilk etapta 1.5 milyon kişinin emekli olabileceği belirtiliyor. Peki ya toplamda kaç milyon kişi EYT'den yararlanabilecek. Torba yasa iddiaları ise milyonları merka ettirdi. İşte EYT'deki son durum ve dahası ortaya çıkıyor.

EYT'lilerin uzun zamandır beklediği gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öyle ki güncel detaylarla birlikte çeşitli ifadelere yer veriliyor. Bir süredir emeklilik hayali kuran EYT'lilerin karşılaşacağı fırsatlarla birlikte bilinmeyenlerden söz edildi. Çeşitli iddialara göre bazı ifadeler gündem oldu. İlk etapta kaç milyon kişinin emekli olacağı merak konusuydu.

1,5  Milyon Kişi Hemen Emekli Olacak!

1.5 milyon kişinin hemen emekli olacağı belirtiliyor. Ancak totalde 4 milyona yakın kişinin emeklilik hakkı elde edeceği belirtildi. Bu gelişme neticesinde EYT'liler rahat bir nefes alacak. Peki ya bizleri başka hangi detaylar beklemekte? EYT düzenlemesine dair gözle görülür bir yol alındı mı?

Torba Yasamı Gelecek?

Torba yasanın geleceği yönündeki iddialarda büyük ses getirdi. İçerisinde EYT'nin de olacağı torba yasa düzenlemesinin ne gibi sonuçları olacak hep birlikte göreceğiz. Bu noktada gelen açıklamalarda ise "Yılbaşından önce EYT’nin de içinde olacağı bir torba getirilmesi yüksek ihtimal gözüküyor. Başka bazı düzenlemeler de söz konusu. Bütçe sonrası bu konuları gündeme alıp, bu yılın takvimini tamamlayacağız" ifadesine yer veriliyor.