EYT ile Emeklilikte Formül Nedir? Erken Emeklilik İçin Harekete Geçildi!

EYT ile Emeklilikte Formül Nedir? Erken Emeklilik İçin Harekete Geçildi!

EYT'liler için müjdeli haber verildi mi? EYT Yasası'na dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Çeşitli formüller açıklanıyor fakat hangisi uygulanacak? Kısmi emeklilikten sigorta primlerine göre önceliğe kadar EYT Yasası'nı ilgilendiren detaylar paylaşıldı.

EYT'lilerin yıllardır beklemekte olduğu emekliliğe ilişkin kayda değer bir adım atılması bekleniyor. Çeşitli formüller masaya yatırıldı. Peki ya hükümet nasıl bir karar alarak emeklilikle ilgili müjdeli haberi verecek? Merak edilen detaylar ve çok daha fazlası haberimizde olacak. EYT yasası çıkacak mı diye bekleniyor.

EYT Emekliliği Geliyor mu?

EYT'liler için emeklilik konusunda kademeli emeklilikten maaş kesintili emekliliğe kadar pek çok çeşit formül bulunmakta. Ancak bu noktada sigorta primlerinin de devreye gireceği düşünülüyor. Henüz tam anlamıyla bir detay paylaşılmadığını belirtelim. EYT için kritik tarihin ise ne zaman olduğu açıklandı.

2023 Ocak'ta Netleşecek

Öte yandan EYT'deki son durumun 2023 Ocak'tan itibaren netleşmesi bekleniyor. Güncel gelişmelerle birlikte hükümet kanadından daha detaylı bir açıklama yapılması beklenecek. Bakalım EYT'liler, uzun zamandır bekledikleri emekliliklere kavuşacak mı göreceğiz. Bu noktada çeşitli çalışmaların olduğu görülüyor.