Euro 37,17 %0,08
Dolar 34,23 %0,17
Sterlin 44,57 %0,16
Altın 3.001 %-0,35

EYT İçin Önemli Formüller Açıklandı! Milyonlarca Emeklilik Bekleyen Kişi Bu Habere Sevinecek!

EYT'li vatandaşların beklemekte olduğu düzenlemeyle ilgili bazı ipuçları paylaşıldı. 2023 yılında milyonların müjdeli haberi alması bekleniyor. EYT yasası için nasıl bir adım atıldı? İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Son zamanlara damgasını vurmasını bekliyoruz.

eytliler-icin-son-dakika-haberi-geldi-eyt-2022-icin-eyt-duzenlemesi-ile-ilgili-detaylar-acikliga-1280x720.
Google News

EYT yasası ile ilgili düzenlemeler sürerken, söz konusu düzenlemeye ilişkin bazı formüller ortaya atıldı. Hangi formülün hayata geçirileceği ise merak ediliyor. 2023 yılında hem EYT'ye hem de 3600 ek  göstergeye özel düzenlemelerin yapılacağı tahmin edilmekte. Dolayısıyla hükümet kanadından gelen çalışmalar devam ederken çeşitli detaylara yer verildi. Öyle ki EYT'lilerin emekli olabilmeleri için çeşitli formüller masaya yatırılacak. Bunların arasından bir kısmının kabul görmesi bekleniyor.

EYT İçin Formüller Açıklanıyor!

EYT'de 8 Eylül 1999 yılı öncesi emeklilik yaş şartının kademeli olarak kaldırılması gündeme geldi. Dolayısıyla bu kademeli şekilde yaş kalkma olayı gerçekleşir ise herkes emekli olamasa da belirli bir kısım erken emekliliğin tadını çıkarabilir. Öte yandan zaman içerisinde yıllarca beklemiş pek çok kişinin erken yaşta emeklilikten faydalanabileceği düşünülüyor.

Kesinti ile Emeklilik Sağlanabilir

Öte yandan maaştan kesinti yapılarak da emeklilik verilebilir. Dolayısıyla sırf bu gelişme bile EYT'liler için büyük öneme sahip. Zaman içerisinde de tam maaş verilmesi konusunda bir hamle yapılacaktır.

<