Euro 37,16 %0,05
Dolar 34,28 %0,17
Sterlin 44,54 %0,10
Altın 3.014 %0,11

EYT İçin Nasıl Bir Çözüm Yöntemi Uygulanacak? EYT Yasasında Yeni Formüller!

EYT'li vatandaşları ilgilendiren yasa ile ilgili bilinmeyenleri aktardık. EYT Yasası ne zaman çıkacak? Yeni düzenleme ile birlikte bazı detaylara yer verildi. İşte emekli maaşını bir an önce almak isteyenlere sunulacak formüller ve çok daha fazlası haberimizde...

t25_eyt-son-durum-nedir-emekl-398.
Google News

EYT için çeşitli çalışmalar sürüyor. Özellikle de gündemde bomba etkisi yaratacak bazı formüller ortaya çıktı. Son zamanlarda milyonlarca emeklilik bekleyen ve yaşından ötürü emekli olamayan vatandaş, bu çağrısını dile getirdi. Hükümetin ise konuya ilişkin bir çözümü olacak mı merakla bekleniyor. Şimdilik Meclis'e gelmedi ancak EYT yasası üzerine çalışmaların olduğu belirtilmekte. Böylelikle yeni formüller devreye girecek ve yakın zamanda milyonlarca vatandaşa müjdeli haber verilecek.

EYT Yasası Gelecek mi?

Eğer formüller uygulanır ve düzenlemelere imza atılır ise EYT yasasının gelmesi muhtemel gözüküyor. 9 Eylül 1999 öncesi sigorta kaydı yaptıranları kapsayan bu gelişme ise milyonlarca vatandaşı kapsamakta. Haliyle eğer bu tarihten sonra sigorta kaydı yaptırdıysanız EYT yasası sizi kapsamayacaktır.

Gerekli Hesaplamalar Yapacak!

Vatandaşların emeklilikte yaşa takılmamaları için gerekli maaş hesabının yapılacağı belirtiliyor. Mali düzenlemeler sona erdikten sonra vatandaşlara çeşitli seçeneklerin sunulacağı tahmin edilmekte. Ocak 2023'e kadar ise bu düzenlemenin hazır olması bekleniyor.

<