EYT Bekleyenler Sigorta Primlerine Dikkat Etsin! Primler Dolmamışsa Emekli Olamazsınız!

EYT Bekleyenler Sigorta Primlerine Dikkat Etsin! Primler Dolmamışsa Emekli Olamazsınız!

Sigorta priminiz henüz dolmamış ise yapmanız gerekenlerden söz edeceğiz. EYT düzenlemesinden faydalanmak için bu şartı karşılamalısınız. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yazımızda olacak. EYT'lilerin merakla beklediği düzenlemeden hemen önce primlerinizi doldurmayı unutmayın.

Sigorta primlerini doldurmamış olan vatandaşlar, EYT düzenlemesinden yararlanamayabilir. Dolayısıyla öncelikli olarak sigorta primlerinizi nasıl daha hızlı bir şekilde doldurursunuz ondan söz edeceğiz. Erkek ve kadın için ayrı sigorta primi doldurma seçenekleri mevcut. Normal çalışma süresinin yanı sıra bu süreyi iyice kısaltmak istiyorsanız yapmanız gerekenlerden söz edeceğiz. Sigorta primindeki güncel gelişmeler ve yazımızda yerini aldı. İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde...

Sigorta Priminde Toplu Ödeme!

Sigorta primini borçlanma yöntemi ile öderseniz daha hızlı emekli olabilirsiniz. Öte yandan EYT düzenlemesinden yararlanmak için gerekli olan şartlardan biri haline gelen sigorta primi doldurma işlemini de tamamlamış olacaksınız. Tüm bu gelişmelerle birlikte merak edilenler tek tek yanıt bulacak.

Askerlik ve Doğum Borçlanması

Erkeklerde askerlik, kadınlarda ise doğum borçlanması göze çarpıyor. Bu sayede erken emekliliğin önü açılmakla birlikte güncel olarak EYT düzenlemesinden de faydalanabilirsiniz. Dolayısıyla sigorta priminizi bu şekilde doldurabileceğinizi belirtelim.