Euro 37,03 %0,18
Dolar 34,25 %-0,05
Sterlin 44,47 %0,40
Altın 3.011 %0,64

Ev Sahipleri İçin Son Tarih Verildi! 31 Mart'a Kadar Yapmazsanız...

Kira geliri senelik 7000 TL'yi geçenler için gelir vergisi beyanname verme süresi doluyor. Eğer acele etmez iseniz ceza ödemesi yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ev sahiplerini ilgilendiren bu gelişme ile birlikte binlerce kişi resmi kurumlara uğramaya başladı. İşte ev sahiplerinin yapması gerekenler...

Konut kredisi
Google News

Ev sahiplerini ilgilendiren bu haberde gelir vergisi beyanname verme süresinin dolacağı bilgisi iletildi. Elinizi çabuk tutmazsanız ceza yeme ihtimaliniz bulunuyor. Cezalı ödeme ise oldukça fazla. Dolayısıyla konut sahibi olanların bir an önce gelir vergisi beyannamesini vermesi gerekmekte. Son tarih ise paylaşıldı.

Son Tarih 31 Mart!

Son tarihin 31 Mart 2022 olması nedeniyle birkaç gün içerisinde resmi işlerinizi halletmeniz oldukça önemli. Aksi halde ceza ödemesi ile karşı karşıya kalacaksınız. Konut sahiplerini ilgilendiren bu durum kısa süre içerisinde sosyal medyada yayıldı. Unutan veya erteleyen ev sahiplerinin artık acele etmesi gerekiyor.

Ceza 1 Kira Ödemesi!

Eğer vaktinde halledilmez ise ceza olarak 1 kira bedeli kadar ödeme yapmanız gerekecek. Dolayısıyla bir gün dahi geç kalırsanız bu bedeli ödemekle yükümlüsünüz. Ancak şöyle bir detay daha var ki tek konut sahibi olanların böyle bir zorunluluğu bulunmuyor. Birden fazla konut sahiplerini ilgilendiren bir gelişme diyebiliriz. 2021 yılı kira geliri 7 bin TL'nin üzerinde olanlar bu detaya dikkat etmeliler.

<