Ev Hanımlarına Kredi Fırsatı Çıktı! Ev Hanımları  36 Ay Vadeli Kredi Alabilir! İsterse Ev Kredi Dahi Alabilir!

Ev Hanımlarına Kredi Fırsatı Çıktı! Ev Hanımları 36 Ay Vadeli Kredi Alabilir! İsterse Ev Kredi Dahi Alabilir!

Bazı bankalar kredi çekme konusunda ev hanımlarına avantaj sağlıyor. İhtiyaç kredisi için ev hanımlarını kapsayan bir kampanya mevcut. Kaç bin TL'lik kredi 36 ay vade ile verilecek merak edilmekte. Binlerce liralık ihtiyaçlarınız için ihtiyaç kredisine başvurabilirsiniz. İşte ev hanımlarına kredi veren bankalar...

İhtiyaç kredisi arayan ev hanımları için önemli bir kampanya başlatıldı. Ancak bu kampanyada dört bankanın da payı var. Dolayısıyla geniş kapsamlı bir fırsat olduğunu söylememiz gerekiyor. Eğer kredi çekmeniz gerekiyorsa sizler de çekeceğiniz kredi için faiz oranı ve kredi miktarını öğrenebilirsiniz.

50 Bin TL Kredi Veriliyor!

Ev hanımları 50 bin TL'lik kredinin sahibi olabilir. 36 ayda geri ödeyebileceğiniz kredi için pek çok bankanın teklifi bulunuyor. Faiz oranlarını inceleyerek karar verebilirsiniz. Ayrıca bu kredide gerekli olan bazı şartları da karşılamanız gerekmektedir. Temel şartlar arasında kredi notu bulunuyor. Kredi notunuz en düşük 1000 veya üzeri ise kredinin size verilme ihtimali artacaktır.

Ev Hanımlarına Kredi Veren Bankalar

Kredi çekebileceğiniz bankalar açıklandı. Ev hanımlarının TEB ve ING Bank üzerinden kredi çekebileceği belirtildi. Dilediğiniz bankaya başvuruda bulunarak kredi için uygun olup olmadığınızı kontrol edebilirsiniz. Şubeler üzerinden yapılan işlemler daha kesin sonuç verecektir. Dolayısıyla faiz oranı ve çeşitli dosya masraflarına dair detayları da öğrenmiş olacaksınız. Aklınıza takılan herhangi bir soruda direkt olarak muhatap bulmak için de şubeler en iyi yerdir.