Ev Hanımları ve Öğrencilere 6500 TL Aylık Maaş Veriliyor! İşte Yapmanız Gereken Şartlar..

Ev Hanımları ve Öğrencilere 6500 TL Aylık Maaş Veriliyor! İşte Yapmanız Gereken Şartlar..

İŞKUR, aylık 6500 TL maaş ile geçinmenizi sağlayacak bir fırsat sunuyor. Ev hanımları ve öğrencilerin çalışabileceği bu iş hakkında bilgi vereceğiz. Ek iş olarak da kullanılabilecek olan işe dair detaylar ortaya çıktı. Peki ya iş başvurusu nasıl yapılır? İşte bilinmeyenler...

Ev hanımları ve öğrenciler, değerlendirebileceği ek iş ile 6500 TL'lik gelir elde edebilirler. Pek çok kişi ek iş yaparak eve katkı sunmak istiyor. Eşlerine yardımcı olmak isteyen ev hanımları, çeşitli yöntemleri araştırmakta. Dolayısıyla öğrencilere de verilebilen paketleme işine dair neler biliyoruz? İŞKUR'un sağladığı fırsatlardan biri olması nedeniyle dikkat çekmekte.

İŞKUR Paketleme İşi!

İŞKUR'un paketleme işine başvuru yapılması için sisteme giriş yapılması gerekli. İnternet üzerinden İŞKUR'un sistemine giriş yapmalısınız. Daha sonra mevcut işi bularak başvurunuzu göndermelisiniz. İŞKUR'a şubesine giderek kayıt yaptırmanız en doğrusu olacaktır. Kayıt işleminden önce de evde paketleme işi başvuru formunu doldurmayı da unutmayın.

SMS ile Bilgilendirileceksiniz

SMS ile tarafınıza bilgilendirilme yapılacak. Böylelikle en kısa sürede sonucu öğrenebileceksiniz. Evde paketleme işi yapan pek çok kişi, önemli gelirler elde ediyor. 6500 TL'ye varan aylık maaş ile çalışmak için bu şartları karşılamak gerekli. Genel olarak yüksek standartlı bir şart aranmadığını da belirtelim.