Euro 37,09 %-0,14
Dolar 34,27 %0,13
Sterlin 44,49 %0,01
Altın 3.019 %0,26

Ev Hanımları 1547 TL ile Sigorta Primi Yatırabilirsiniz!

Sigorta primi yatıran ev hanımları emeklilik için önemli bir avantaj elde edecek. SGK'dan gelen açıklama ile birlikte isteğe bağlı sigorta hakkında bazı bilgiler verildi. İşte detaylarıyla birlikte erken emekli olmak isteyenler verile müjdeli haber ve dahası haberimizde...

Para Logo
Google News

Ev hanımları, emekli olmak istiyorlarsa bu fırsatı kaçırmamalılar. İsteğe bağlı sigorta ile aylık ödeme yaparak sigorta primlerini doldurabilirler. Öte yandan iş yeri açmaya gerek duyulmayan alanlardan ilerlenerek gelirler karşılanabilir. Güncel gelişmelerle birlikte belirli bir kazanca kadar iş yeri açma şartı da beklenmiyor. Peki ya kimler emeklilik hakkını elde edebilecek?

Ev Hanımlarına Müjde!

Ev hanımları aylık ortalama 1547 TL'lik ödemede bulunarak emeklilik hakkına çok daha fazla yaklaşabilir. SGK bu konuda tüm desteğini sağlıyor. Öte yandan hangi mesleklerde iş yeri açma şartı aranmamaktadır?

SGK'dan Açıklama Geldi

İsteğe bağı sigortanızı ödemek istiyorsanız Dikiş, nakış, mutfak robotu, ütü ve benzeri makine ve aletler hariç olmak üzere, muharrik kuvvet kullanmamak ve dışarıdan işçi almamak şartıyla; oturdukları evlerde imal ettikleri havlu, örtü, çarşaf, çorap, halı, kilim, dokuma mamulleri, kırpıntı deriden üretilen mamuller, örgü, dantel, her nevi nakış işleri ve turistik eşya, hasır, sepet, süpürge, paspas, fırça, yapma çiçek, pul, payet, boncuk işleme, tığ örgü işleri, ip ve urganları, tarhana, erişte, mantı gibi ürünleri işyeri açmaksızın satabiliyorsunuz. Dolayısıyla sigorta primlerinizi yatırmak için bunu değerlendirebilirsiniz.

<