Euro 37,03 %0,21
Dolar 34,26 %-0,02
Sterlin 44,32 %0,11
Altın 2.998 %0,20

Ethereum(ETH) Değerini İyice Kaybetmeye Başladı! O Altcoin Ethereum'a Fark Attı!

LUNA kripto paralar arasında yeni bir rekora imzasını attı. Zirveden sonra ikinci sırada yer alarak ETH dahil pek çok altcoini geçti. LUNA'nın stake verileri ortaya çıktı ve değer sıralamasında önemli bir konuma yükseldi. Ethereum'un ise hemen ardından 3. sırada gelmesi dikkat çekti.

Ethereum
Google News

Stake Rewards verilerine göre Luna ve Ethereum arasındaki stake farkı gözler önüne serildi. Staking işlemi, kripto paralar arasında fazlasıyla popüler. Bu sayede kripto para sayısını artırmak isteyen gelir elde eden çok fazla kripto para kullanıcısı bulunuyor. Yatırımcılar, kripto paraları beklerken bir yandan da gelir için stake işlemi yaptırdığı bilinmekte. Stake Rewards ise stake kullanıcısı sayısını kıyasladı ve önemli bi sonuca ulaştı.

Luna Ethereum'u Geçti!

Luna'yı stake edenlerin sayısı Ethereum'u stake edenlerin sayısından oldukça fazla. Öyle ki Luna'nın diğer kripto paralar arasında ikinci sıraya yükseldiğini görüyoruz. Ethereum'u dörde katlaması ise dikkat çekti. Son zamanlarda BTC'deki düşüşle birlikte kripto paralardaki stake sayısı da azalmıştı. Ancak şu sıralar bir toparlanma olduğu görülüyor.

SOL Zirveyi Kaptı!

Stake edilen değerlere göre SOL'ün zirvede olduğu görülüyor. Stakerlar en çok SOL'ü stake etti. Toplamda 35 milyar dolardan fazla stake olduğunu söyleyebiliriz. Bu değer LUNA'da 29 milyar doları geçti. Ethereum ise listenin üçüncü sırasında 25 milyar dolar ile yerini aldı.

DeFi Staking'te Ethereum Birinci!

DeFi'deki staking oranlarına bakılacak olursa Ethereum burada zirveyi kimseye bırakmadı. Dolayısıyla birinciliği ile gündeme geliyor. Ortalama 114 milyar dolar kilitli stake değeri ile dikkatleri üzerine çekmekte. Luna ise yalnızca ortalama 23 milyar dolar stake ile DeFi alanında yerini alıyor.

<