Ethereum Uzmanlarından Yatırımcıları Sevindiren Haber Geldi! Ethereum Yılbaşından Önce 5000 Dolar Olacak İddiası!

Ethereum Uzmanlarından Yatırımcıları Sevindiren Haber Geldi! Ethereum Yılbaşından Önce 5000 Dolar Olacak İddiası!

Kripto paralar arasında hatırı sayılır yeri olan Ethereum'dan fiyat atağı geldi. Son günlerde azalan değerine değer katan Ethereum, yeni bir rekor kıracak mı? Anlık fiyatına bakıldığında yılbaşında kaç bin dolar olacağı merak edildi. 2022 yılında Ethereum'u 5000 dolar olarak görecek miyiz?

Kripto para piyasalarının göz bebeği haline gelen Ethereum, BTC'den sonra en fazla ilgi gören coinler arasında lider diyebiliriz. Dolayısıyla ETH'nin yükselmesi demek pek çok yatırımcı için büyük anlam taşıyor. Son olarak 3600 dolar seviyelerinde gezen Ethereum için önemli bir iddia ortaya atıldı. Yaşayacağı olası yükseliş sonrası fiyatı 5000 dolara ulaşır mı? Yılbaşından önce böyle bir rekorun kırılıp kırılmayacağı merak ediliyor.

Ethereum Kaç Bin Dolar Olacak?

Ethereum'un ortalama fiyatı 3680 civarlarında seyretmekte. Ancak hızlı şekilde değer kazanıp veya kaybedebilen kripto paralar için bu çok da imkansız bir olay değil. %10'luk artışın bile ETH'yi neredeyse 4000 dolar yapacağı belirtiliyor. Bitcoin'deki sert düşüşler diğer kripto paraları da etkilemişti. Değerini yitiren pek çok kripto para, birkaç gün içerisinde yükselmeye başlamıştı.

Hedef 5000 Dolar!

Pek çok kripto para uzmanına göre Ethereum'daki yeni hedef 5000 dolar. Yılbaşına kadar ki süreçte bu rekorun kırılacağı öngörülüyor. Söylemler ne kadar doğru bilinmez ancak BTC'nin yükselmesi ETH'ye de yarayacak. Dolayısıyla kripto para camiasındaki gelişmeleri en yakından takip etmemiz gerekiyor.