Euro 36,97 %-0,01
Dolar 34,26 %0,07
Sterlin 44,31 %-0,28
Altın 2.992 %-1,16

Ethereum (ETH) Rakibi Resmi Olarak Açıkladı! NEAR Protocol (NEAR) Ciddi Oranda Yükseliş Bekleniyor!

Kripto paralarda ETH ve NEAR coinlerinin son durumu dikkat çekti. Altcoin Sherpa isimli analistin ETH için düşüş sinyali vermesi ve NEAR için tam tersi yükseleceğini söylemesi gündeme düştü. Peki ünlü analist hangi formasyonlara dayanarak bu bilgiyi verdi? ETH fiyatı gerçekten düşecek mi?

NEAR Protocol
Google News

Twitter'da kripto para toplulukları arasında popüler olan "Altcoin Sherpa" isimli analist, yaptığı analizlerle gündeme geldi. Bu sefer Ethereum'un rakibi olarak lanse edilen bir altcoini hedef aldı. Yaptığı incelemenin sonucunda öyle şeyler söyledi ki pek çok yatırımcının dikkatini çekmeyi başardı. Ortalama 170 bin kişinin takip ettiği ünlü analistin neler söylediği merak ediliyor. Genel olarak çizdiği grafiklerle detaylı bir analiz sunan ünlü isim, bu sefer hedef olarak farklı bir altcoini seçti.

NEAR Protocol Yükselecek mi?

NEAR Protocol (NEAR) için ralli beklediğini yazdı. Mevcut fiyatının çok daha yukarısına çıkacağı konusunda bilgi verdi. Ancak tokenin geçen aya kadar düşüşte olması dikkat çekici gözüküyor. Çünkü piyasadaki son durum incelendiğinde ulaştığı en yüksek fiyatın %45 kadar altında bulunmakta. Bu durum takipçilerinin gözünden kaçmadı. Yatırım fırsatı mı yoksa ölü yatırım mı olduğu konusunda tereddütte bulunuldu.

ETH İçin Düşüş Tahmini!

NEAR'ın yükseleceğini ifade ederken ETH için tam tersi yükseliş öncesi düşeceğini belirtmesi dikkat çekti. Yapılan analizleri de çeşitli Fibonacci işlemleri ile açıklaması nedeniyle kendisini takip edenlerin takdirini kazanıyor.

NOT: Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Analistlerde yanılabilir. Lütfen dikkate alınız...

<