Et ve Süt Ürünlerine Rekor Zam Geliyor! Et ve Süt Ürünlerine Ne Kadar Zam Gelecek?

Et ve Süt Ürünlerine Rekor Zam Geliyor! Et ve Süt Ürünlerine Ne Kadar Zam Gelecek?

Zamlara bir yenisi daha eklendi Et ve Süt ürünlerine zam geleceği açıklandı. Enflasyonun artmasıyla beklenen bir haberdi ve geldi. Et ve Süt ürünlerine ne kadar zam gelecek? Et ve Süt ürünlerine ne zaman zam gelecek?

Enflasyon rakamının açıklanmasının ardından alınan bilgiler neticesinde et ve süt ürünlerine zam yapılacağına dair açıklamalar gündeme geldi.

TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu Et ve süt ürünlerine bir buçuk ay içerisinde %35 ile 30 arasında bir zam uygulanacağını dile getirdi. Ve işte detaylar haberimizde..

Enflasyon rakamının açıklanması ile birlikte alınan bilgiler neticesinde birçok ürüne yine zam gelirken Bu ürünler arasında et ve sütte bulunuyor. TÜSEDAD Başkanı Sencer Solakoğlu, Et ve süt ürünlerine zam geleceğine dair açıklamalar yaparak bu oranın 30 ila 35 arasında olduğunu belirtti. Hatta tam tarifesinin bir buçuk ay içerisinde uygulanacağına da vurgu yaptı.

Enflasyon dışında maliyet değerlerinin de arttığını vurgu yapan TÜSEDAD Başkanı, Bundan dolayı zam yapacaklarını belirtti. Açıklamalarına devam eden Solakoğlu, maliyetin çok arttığı için bundan dolayı et ve süt ürünlerinde çok yüksek ürünlerin olabileceğine dikkat çekerek özellikle enflasyon oranına işaret etti. Bu açıklamalar ile birlikte vatandaşların gözleri ise et ve süt ürünlerine yapılacak olan zamma çevrildi.

Bunun ile birlikte bu zam haberinin ardından satıcılar ise birçok ürüne zam geldiğini belirterek Et ve süt ürünlerinin zaten zamlı tarife ile raflarda yerine aldığınız savunsa da üretici ise maliyeti hiçbir şekilde karşılayamadıklarını dile getirerek enflasyon rakamının da günden güne arttığını ifade etti.