Esra Erol'un Deli Gibi Sakladığı Sır O Paylaşımla Ortaya Çıktı!

Esra Erol'un Deli Gibi Sakladığı Sır O Paylaşımla Ortaya Çıktı!

Esra Erol'daki güncel gelişmeler tek tek yanıt buluyor. Öte yandan bu sefer ünlü sunucunun sosyal medya hesabındaki şok paylaşım ses getirdi. Öyle ki takipçileri dahi ikiye bölündü. Peki ya hangi paylaşımda bulunarak herkesi şaşırtmayı başardı? Güncel detayları sizlerle paylaşacağız.

Esra Erol, şu sıralar sosyal medyayı aktif olarak kullanması ile gündeme geliyor. Ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Dolayısıyla Esra Erol bu sefer program sunuculuğundan ziyade kendi özel hayatı ile adından söz ettirecek. Peki ya güzel isim hakkında neler biliyoruz? Yaptığı bi paylaşım sonrasında takipçilerini dahi şaşırtmayı başardı. İşte güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Esra Erol Şok Etti!

Esra Erol, sosyal medya hesabı üzerinden kardeşi Bihter Erol ile fotoğrafını paylaştı. İkilinin arasında neredeyse hiç fark yok. Öyle ki birbirlerine çok benziyorlar ve bu durum büyük ses getirecek. Dolayısıyla merak edilen sorular ve dahası yanıt bulacak.

Sosyal Medya İkiye Bölündü

Sosyal medya, bu haberden sonra adeta ikiye bölündü. Kimileri Esra Erol'un kardeşi ile tıpatıp benzediğini belirtirken kimileri ise o kadar fazla benzemediklerini öne sürdü. ATV'deki sunuculuğu ile gündeme gelen ünlü isim, yine farkını ortaya koydu.