Esra Erol’da Büyük Dram! 88 Yaşındaki Ali Amca 32 Yaşındaki Zeynep İle Neden Ayrıldı?

Esra Erol’da Büyük Dram! 88 Yaşındaki Ali Amca 32 Yaşındaki Zeynep İle Neden Ayrıldı?

ATV ekranlarının en çok sevilen programları arasında yer alan Esra Erol'da her gün farklı konulara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Esra Erol, canlı yayında Ali Amcanın dramı hakkında açıklama yaptı.

Ali Amca, 32 yaşında Zeynep Hanım ile evlendiğini söyleyerek şok edici açıklamalarda bulundu.

ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Esra Erol'da her gün farklı konulara ev sahipliği yapıyor. Esra Erol, canlı yayında Ali Rıza Amcayı konuk ederek anlatılanlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Ali Rıza Amca 32 yaşındaki Zeynep Hanım ile evlendiğini söyleyerek 7 ay eski eşi Hasan ile yaşadığını dile getirdi. Bunun dışında kendisi ile eski eşinin de alt katta kaldığını açıkladı. Ali Rıza Amca, bu aileyi sevdiğini söyleyerek evin içerisine çok mutlu olduğunu fakat 20 Mayıs'a kadar her şeyin yolunda gittiğini dile getirerek sitem etti.

Esra Erol, duyduklarına inanamadı

Ali Rıza Amca her şeyi Zeynep'i bıraktığını bu esnada protokol imzaladıklarını ve ölene kadar kendisine bakacağını söyledi. Hatta evi verdikten sonra da kendisi de iyi davrandıklarını belirterek Zeynep'e altın aldığını çünkü ölene kadar kendisine bakacaklarını söz verdiklerini bunun bir anlaşma olduğunu dile getirdi. Bunun anlaşmalı bir nikah olduğunu söyleyen Ali Rıza Amca bunların aylık geliri olmadığına ve yeşil kart kullandıklarını, öldükten sonra maaşının nikahlı eşine bağlanacağını bundan dolayı da nikah kıydı kararını açıkladı.

Canlı yayına bağlanan Zeynep, Ali Rıza Amcaya dört dörtlük baktıklarını söyleyerek birtakım iddialar ortaya attı. Ali Rıza Amcanın kendisine aylık bırakacağını söyleyen Zeynep evi kendisine bakma şartı ile ipotek ettirdiğini kızları için mücadele eden bir kadın olduğunu ifade etti.