Eşi Vefat Edenlere 1000 TL Ödeme Yapılıyor!

Eşi Vefat Edenlere 1000 TL Ödeme Yapılıyor!

Eşi vefat eden kadınlara sağlanan ödemeler dikkat çekti. 1000 TL'lik maaş için hangi şartları karşılamak gerekiyor? Güncel detaylarla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Eğer sizler de güncel detayları merak ediyorsanız bakanlığa ait iletişim bilgileri ve başvuru formu da paylaşılacak.

Eşi vefat edenlere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 1000 TL'lik ödeme yapılacağı biliniyor. Dolayısıyla başvuru şartları nelerdir ve kimler başvuruda bulunabilir sizlerle paylaşacağız. Öte yandan son gelişmelerle birlikte aylık mı yoksa 2 ayda bir mi ödeme alınıyor merak edildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan gelen haber doğrultusunda eşi vefat eden kadınlara ödeme yapıldığı bilinmekte. Kadınlara yapılan bu ödemelereki detaylar bir yana iletşim bilgileri ve nasıl başvuru yapılacağını da sizlerle paylaşacağız. Gelinen noktada bu desteğin nasıl alınacağı merka ediliyor.

Dul Maaşı Şartları

Dul maaşında resmi nikahlı eşi vefat eden kadınlara ödeme yapılıyor. İki ayda bir 1000 TL'lik ödeme yapılmaktadır. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediği de yanıt buluyor. Sizler de dul maaşı ile ilgili güncel detaylar edinmek isterseniz internet üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sitesinden bilgi alabilirsiniz. Öte yandan telefon ve yüz yüze iletişim için ise aşağıda yer alan iletişim bilgilerini sizler için araştırdık:

Eskişehir Yolu Söğütözü Mah. 2177. Sok. No: 10/A Kat: 17-18-19 06510 Çankaya/Ankara

Telefon (Santral): (0312) 705 8000 - (312) 705 8001 (Ana Hat)