Euro 37,04 %0,20
Dolar 34,25 %-0,02
Sterlin 44,31 %0,12
Altın 2.998 %0,22

Erken Emeklilik Geldi! 46 Yaşında Erken Emekli Olabilmek Mümkün Olacak..

Erken emekli olmak isteyenlerin beklediği yeni sistem için hazırlıklar sürüyor. EYT'liler ve 3600 ek gösterge bekleyenler mutlu sona ulaşacak mı? Bakan Vedat Bilgin'in açıklamaları dikkat çekti. 2023 yılından önce gelmesi planlanan emeklilik ve ikramiye sistemiyle ilgili merak edilenler...

erken_emeklilik_icin_farkli_yollar_ortaya_cikti_h61328_a0c33.
Google News

Erken emeklilik konusunda yaş bekleyenleri kapsayan düzenlemenin yakında Meclis'ten geçmesi bekleniyor. Pek çok kişinin beklediği bu gelişme karşısında elbette yalnızca EYT'liler bulunmamakta. Mevcut emekli maaşlarına zam yapılmasını bekleyen ve ikramiyede de artış isteyen ek göstergeliler mevcut. 3600 ek gösterge için hükümetten yeni bir hamle bekleniyor. Dolayısıyla hem ikramiyede hem maaşta zammın artışı için gözler yetkililerde.

EYT'lilere Yeni Formüller!

EYT'lilerin maaş alabilmeleri için çeşitli formüller masaya yatırılacak. Kesintili maaş sistemi de bunların başında geliyor. Bakanlıktan gelen açıklamaya göre düzenleme henüz tamamlanmış değil. Dolayısıyla yakında yapılacak bir açıklama ile detayların belli olacağı belirtildi.

3600 Ek Göstergede Mutlu Son!

Öte yandan ek göstergeyi bekleyenler için de bir müjde verilmesi bekleniyor. Milyonlarca kişinin beklediği gelişme sonrasında 3600 ek gösterge 2023 yılında olacak seçimlerden erken gerçekleşebilir. Dolayısıyla ek göstergenin geliş tarihine bakacak olursak şimdilik kesin bir açıklamanın olmadığını görüyoruz. Yakında EYT'lilere ve memurlara müjdeli haber verilmesi muhtemel.

<