Erken Emeklilik Başvurusu ile 8 Yıl Önceden Emekli Olabilirsiniz!

Erken Emeklilik Başvurusu ile 8 Yıl Önceden Emekli Olabilirsiniz!

SGK'nın erken emeklilik fırsatı büyük dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylara baktığımızda ise şaşırtıcı gelişmeler ortaya çıktı. Peki ya kimler erken emekli olabilecek? 8 yıl öncesinden emekli olmak isteyenler SGK'ya dilekçe yazmaya başladı.

Erken emeklilik başvurusu yapacaklar büyük dikkat çekiyor. SGK'nın sunduğu bu fırsat ile birlitke sizler de yıllar öncesinden emeklilik hakkı elde edebilirsiniz. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası hakkında bilgi vereceğiz. Öte yandan merak edilen sorular da yanıt bulacak. Güncel detaylar başta olmak üzere başka neler biliyoruz? Detayları sizlerle paylaşacağız.

Bağ-Kurlulara Emeklilik Müjdesi!

2000 yılı öncesinde işyeri sahibi olan ancak Bağ-Kur kaydı yaptırmamış kişilere 8 yıla kadar erken emeklilik fırsatı sunulacak. Dolayısıyla sizler de bu fırsatı değerlendirerek 6 - 8 yıl arasında erken emeklilik avantajı elde edebilirsiniz. Bunun için dilekçe yazmanız gerektiğini belirtelim.

SGK'ya Dilekçe Yazmalısınız

SGK'ya dilekçe yazarak konu ile ilgili bilgi vermeniz gerekiyor. Dolayısıyla bu başvurunun hemen ardından SGK'nın incelemeleri neticesinde erkenden emekli olup olamayacağınız anlaşılacaktır. Güncel detaylar ve çok daha fazlası yanıt bulacağa benziyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar haberimizde yerini alacak.