Euro 37,07 %0,29
Dolar 34,23 %-0,10
Sterlin 44,45 %0,40
Altın 3.002 %0,34

Erdoğan Duyurdu! Tüm Vatandaşlara 15 Bin TL Birden Ödeme Yapılacak..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu 15 bin TL'lik ödeme için müjdeli haber verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ödemeler ve çok daha fazlasına değineceğiz. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın sunduğu fırsatlara bir yenisi daha eklendi.

cumhurbaskani-erdogan-dan-asgari-ucret-aciklamasi-1637613180.
Google News

Devletten vatandaşlara uygun koşullarda 15 bin TL'lik destek sağlanacak. Üstelik bunu uzun vadede ödeyebileceksiniz. Pek çok kişinin yararlanabileceği belirtilen ihtiyaç kredisiyle ilgili merak edilenler yanıt buldu. Peki ihtiyaç kredisi hakkında neler biliyoruz? Söz konusu gelişmeyle birlikte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'taki kampanyaya değineceğiz.

Emekliye 15 bin TL Kredi!

Emekli vatandaşların faydalanabileceği 15 bin TL'lik kredi gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği kredilere dair merak edilenler yanıt buluyor. Üstelik kredinin 36 ay vade ile ödenebileceğini de belirtelim. Tüm bunların yanı sıra faiz oranı da merak ediliyor. Emekliler, çekecekleri kredi için ne kadar faiz ödeyecekler?

Birkaç Dakikada Hesabınızda!

Kredi için mobil uygulama üzerinden işlem yapabileceksiniz. İnternet bankacılığı üzerinden emekli vatandaşa verilecek olan krediler dikkat çekiyor. Birkaç dakika içerisinde banka hesabınızda kullanılmak üzere kredi alabiliyorsunuz. Tüm bu gelişmelerle birlikte 15 bin TL'lik kredi ve çok daha fazlası hakkında güncel bilgileri sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

<