EPGİS Duyurdu! Motorine Yine Zam Geliyor! Güncel Akaryakıt Litre Fiyatları Yine Değişti

EPGİS Duyurdu! Motorine Yine Zam Geliyor! Güncel Akaryakıt Litre Fiyatları Yine Değişti

Motorindeki fiyat dengesi iyice değişiyor. Yeni zamla birlikte 19 Ocak Çarşamba gününden itibaren motorin daha pahalıya satılacak. Peki motorine ne kadar zam geldi? Pek çok kişi akaryakıt fiyatlarının güncel halini merak ediyor. Benzin ve LPG'ye zam yapılacak mı? EPGİS'in açıklama yapması bekleniyor...

Motorin fiyatları son bir yıl içerisinde %100'den fazla artış sağladı. Yılbaşından sonra ise defalarca zam yapılan akaryakıt fiyatları dikkat çekiyor. Benzin, motorin ve LPG otogaz zamlarına bir yenisi daha eklendi. Bu sefer gelen bilgiye göre 19 Ocak Çarşamba günü zam kararı açıklanacak. İddialar doğrultusunda motorine gelecek zamla ilgili güncel gelişmeleri paylaşacağız. Motorine ne kadar zam yapıldı?

Motorine Yeni Zam!

Motorin, 40 kuruş zamlanacak. Bu zamla birlikte motorinin litre fiyatı iyice artacak. Araç sahiplerinin dikkatle takip ettiği akaryakıt fiyatları gelişmesinde yeni bir döneme giriyoruz. Böylelikle motorinin zamlı fiyatı Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak.

Motorin Kaç TL Oldu?

Motorin şu an için 13,80 TL ancak zamlı haliyle birlikte 14,20 TL'ye satılacak. 2021 yılına kıyasla şu anki fiyatı oldukça yüksek gözüküyor. Akaryakıttaki son durum gözler önüne serilecek. EPGİS'in açıklama yaparak Çarşamba gününden itibaren yeni motorin fiyatını belirtmesi bekleniyor. Araç sahiplerinin bu duruma tepki gösterip göstermeyeceği ise merak konusu oldu. Artık benzin, LPG veya motorin almak iyice lüks haline gelmeye başladı.