EPGİS Duyurdu! Benzin ve Motorine İndirim Geldi! Güncel Akaryakıt Fiyatları Yayınlandı

EPGİS Duyurdu! Benzin ve Motorine İndirim Geldi! Güncel Akaryakıt Fiyatları Yayınlandı

Benzin ve motorin fiyatlarında ciddi gelişmeler yaşanıyor. Akaryakıt fiyatları düştü ve düşmeye de devam edecek gibi gözükmekte. Peki güncel akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? Ne kadar indirim yapıldı? Detaylarıyla birlikte akaryakıt ve ÖTV payı da ortaya çıktı.

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamla beraber ne kadarı pompa fiyatlarına yansıyacak merak ediliyordu. EPGİS'ten gelen açıklama doğrultusunda döviz kurlarının düşmesine ilişkin bir indirime gidildi. Son zamanlarda artan benzin fiyatlarının yerini indirimler yer aldı. Peki motorin, LPG ve benzin fiyatlarındaki son durum nedir? Akaryakıt fiyatlarında yeni bir düzenlemeye gidilecek mi?

Benzin ve Motorin Düşecek!

Benzin ve motorin fiyatlarında ÖTV'nin etkileneceği belirtildi. Henüz pompa fiyatlarına tam anlamıyla bir yansıma olmayacak fakat ÖTV'nin etkilenmesi gelecek zamanlardaki zamların vatandaşa yansımayacağı anlamına geliyor. Yine de güncel olarak açıklanan veriler gösteriyor ki benzinde 1,63 TL ve motorinde 1,65 TL'lik indirim yapılacak. LPG'deki son fiyat durumu da merak edilmeye başlandı. Son birkaç haftadır gelen zamların ardından düşüşün yaşanması sevindirdi.

Yeni İndirimler Yolda!

Akaryakıt fiyatları, döviz kuruna göre değişkenlik gösterebiliyor. Dolayısıyla önümüzdeki haftalarda yeni bir düzenleme açıklanabilir. Fiyatlardaki indirimlerin pompa fiyatlarına ne zaman yansıyacağı merak edildi. Konuya ilişkin henüz net bir gelişme yaşanmış değil. Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.