Euro 37,02 %0,21
Dolar 34,26 %-0,02
Sterlin 44,33 %0,16
Altın 2.992 %0,01

EPGİS Duyurdu! Benzin ve Motorin 70 Kuruş Zam! Akaryakıt Fiyatları Güncellendi..

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yaşanan gelişme dikkat çekti. Yeni bir zammın gelebileceği ifade edildi. Rusya ve Ukrayna savaş krizinden sonra brent varil petrol fiyatı daha da arttı. Peki benzin ve motorin kaç TL'ye çıkacak? Gelecek zammın tarihi ve miktarı EPGİS tarafından açıklanıyor...

akaryakitta_buyuk_zam_h44621_b589b.
Google News

Benzin ve motorine yeni bir zammın gelmesi bekleniyor. Akaryakıt fiyatlarına ilişkin son gelişmeler merak edilmekte.  EPGİS'ten gelecek açıklama doğrultusunda benzin ve motorinin ne kadar zamlandığını öğreneceğiz. Üstelik şimdiden çeşitli kanallar aracılığıyla gelecek zam hakkında bazı bilgiler veriliyor. Doğruluğu kesinleşmese de birkaç gün içerisinde yapılacak zam hakkında bilgilendirileceğiz.

EPGİS'ten Açıklama Bekleniyor

EPGİS, yakın zamanda benzin ve motorinle ilgili yeni bir zam haberini duyurabilir. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan gelecek açıklama oldukça önemli. Kuzey Karadeniz'de yaşanan gerilim dolu anlardan sonra Perşembe gecesine odaklanıldı.

Perşembe 70 Kuruş Zam Gelebilir!

Perşembe gecesinden itibaren geçerli olmak üzere 70 kuruşluk bir zam yapılacağı konuşuluyor. Üstelik bu zam haberinin yanı sıra piyasalarda çeşitli gelişmeler meydana gelebilir. Brent varil petrol fiyatlarının iyice yükselmesi nedeniyle enerjide yükselişin devam ettiği açıklandı. Benzin ve motorin yeniden zamlanacak.

<