Euro 37,03 %0,16
Dolar 34,26 %-0,04
Sterlin 44,40 %0,25
Altın 3.012 %0,66

Akaryakıt Fiyatlarına Büyük Zam! Motorin ve Benzin Litresi 25 TL Oluyor..

Akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmesi gözler önüne serildi. Brent varil petrol fiyatı arttıkça motorin ve benzin de artıyor. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'deki güncel fiyat durumu nedir? Aracında motorin kullananlar bu gelişmeye üzülebilir. Çünkü yeni bir zam kararı EPGİS'den geldi.

Son-zamla-birlikte-akaryakit-istasyonlarindaki-tabelalarda-fiyatlari-yazacak-yer-kalmadi-780x470.
Google News

Araç sahipleri, akaryakıta yeni bir zammın gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Son gelişmelere bakacak olursak benzin ve motorine yeni zam yapılabilir. Çünkü brent varil petrol fiyatı aldı başını gitti. Bu gelişmeyle birlikte akaryakıtta bizleri neler bekliyor? Rusya ve Ukrayna savaşındaki son durum akaryakıtı da etkiledi. Benzin ve motorin ciddi derecede yükseldi. Son zamanlarda 100 dolara kadar düşen brent varil petrol, şu sıralar tekrardan 120 doları geçmiş vaziyette. Haliyle yeni zam kararının açıklanması an meselesi.

Motorine Yeni Zam Geldi

EPGİS'in açıkladığı 1,37 TL'lik zam geçerli olmaya başladı. Fiyatlardaki değişim gözler önüne serildi. İstanbul, İzmir ve Ankara'daki güncel akaryakıt fiyatları merak ediliyor. Hal böyle olunca yeni bir zam daha gelir mi sorusu soruldu. Ancak en azından birkaç günlük süre içerisinde yeni zam beklenmemekte.

Güncel Motorin Fiyatları

Motorindeki güncel fiyatlara bakacak olursak dikkat çekici gelişmeler olduğunu görebiliriz. Özellikle de İstanbul’da 23,60 TL’ye, Ankara ve İzmir’de 23,71 TL’ye yükselen motorin, artık yeni bir rekora imza atmışa benziyor. Yakın zamanda 25 TL'ye çıkarsa da kimse şaşırmamalı. Brent varil petrol fiyatındaki artışın en büyük yansımalarından biri ülkemizde gerçekleşiyor.

<