Euro 37,17 %0,07
Dolar 34,28 %0,16
Sterlin 44,56 %0,12
Altın 2.997 %-0,46

Emekliye Promosyonda Rekor Ödeme! Asgari Ücretten Fazla Emekli Promosyonu Veren Bankalar Listelendi!

Emeklilere sunulan fırsatlara bir yenisi daha eklendi. Nakit promosyonda bir bankadan rekor teklif geldi. Artık çok daha yüksek promosyon ödemesi alabileceksiniz. Peki hangi banka bu kampanyayı başlattı? İşte son ödeme tarihleriyle birlikte kampanyaya dair detaylar haberimizde...

emeklilik.
Google News

Bankalar, son zamanlarda öyle kampanyalar düzenliyor ki emekliler için oldukça güzel fırsatlar ortaya çıktı. Çeşitli bankaların önemli kampanyaları bulunmakta. Böylelikle sizler de asgari ücretten çok daha fazla promosyon alabileceksiniz. Güncel gelişmelere göre sizlere sağlanacak en iyi fırsatı bulmaya çalışıyoruz. Hangi banka daha yüksek promosyon ödemesi yapmaktadır?

ING Bank'tan Müjdeli Haber!

ING Bank, vereceği 5000 TL'lik promosyon ödemesinin yanı sıra bankaya getireceğiniz her emekli için 250 TL ödeme yapmakta. Emekli maaşını bu bankadan almalarını sağlamanız durumunda 250 TL ödeme sizin olacak. Bu kampanya ise 5 kişi ile sınırlıdır. Yani kampanyadan en fazla 1250 TL alabilirsiniz. Toplamda ise 6250 TL'lik ödeme sizin olacaktır.

Kampanyada Son Tarihe Az Kaldı!

7 Temmuz 2022 tarihinde başlayan nakit promosyon kampanyası 31 ağustos 2022 tarihine kadar sürecektir. Dolayısıyla sizler de fırsatı değerlendirmek istiyorsanız elinizi çabuk tutmak isteyebilirsiniz. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haber sitemizde yer almaya devam edecek.

<