Euro 37,06 %0,27
Dolar 34,25 %-0,05
Sterlin 44,32 %0,10
Altın 3.003 %0,36

Emekliye Bayram Ödemesi Değişti! Emekliler Bayram Ödemesi Ne Kadar Alacaklar?

Emekli vatandaşlara verilen bayram ikramiyesi müjdesiyle birlikte yeni ödemeler kaç TL olacak? Geçen yıl 1100 TL olan bayram ikramiyesinin bu seneki fiyatı merak ediliyor. İşte Ramazan ve Kurban Bayramı'nda emekliye verilmesi planlanan ödeme miktarı ve yeni zam kararı...

Para Logo
Google News

Emekliler, bayram ikramiye ödemesi konusundaki sorularını tekrarlıyor. Ramazan Ayı'na az kaldı ve Ramazan Bayramı'nda emeklilere bayram ikramiyesi verilecek. Geçtiğimiz sene 1100 TL olarak belirlenen ikramiye tutarı bu sene kaç TL olacak? Pek çok kişinin gözü ikramiyelerdeydi. Hal böyle olunca çeşitli açıklamaların yapılması bekleniyordu. Hükümet kanadından zamlarla ilgili yeni bir adım gelecek mi?

İkramiye Kaç TL Olacak?

İkramiyenin kaç TL olacağı çok merak ediliyor. Hal böyle olunca güncel gelişmeleri de sizlerle paylaşacağız. Dikkatleri üzerine çeken ikramiye haberinde zam oranı merak edildi. Eğer bir aksilik yaşanmaz ise zamlara dair son durumlar paylaşılacak. Emekliye iki zam haberinin yanı sıra iki de ikramiye verilecek.

Görüşmeler Sürüyor!

Öte yandan ikramiyelere ilişkin görüşmelerin hala sürdüğü ve henüz sonuçlandırılmadığı belirtildi. Taraflar hükümetten beklentisi kaç TL tam olarak netleştirilmedi. Ancak en azından 2000 TL olması durumunda emeklilerin memnun kalacağı belirtiliyor. Yakın zamanda açıklanacak olan ikramiyelere ilişkin son dakika gelişmelerini paylaşacağız.

<