Emekliye Asgari Ücret Seviyesinde Zam! Bayram ikramiyesini de Artacak!

Emekliye Asgari Ücret Seviyesinde Zam! Bayram ikramiyesini de Artacak!

Emekli vatandaşlara müjdeli haber verildi. Asgari ücretliler ile aynı ödemeyi alabilirler. 5500 TL olması beklenen emekli maaşının yanı sıra bayram ikramiyelerine ilişkin çeşitli iddialar da ortaya çıktı. İşte güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler haberimizde yerini almış vaziyette...

Emekli vatandaşları sevindirecek bir gelişme yaşanacak. 2023 yılı itibarıyla hem maaşa hem de emekli ikramiyesine zam mı geliyor? Güncel gelişmelerle birlikte iktidarın seçim hazırlığının sürdüğü ifade edildi. Emekli maaşı için rekor oranda bir artış bekleniyor. Kimi kaynaklar ise asgari ücret seviyesiyle aynı olacağını belirtti. Bu gelişmeler ise büyük ses getirdi.

 Emekli Maaşı 5500 TL Olur mu?

En düşük emekli maaşının 5500 TL olma ihtimali üzerine güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Dolayısıyla bu noktada nasıl bir hamle yapılacak merak edildi. Emekli maaşının yanı sıra ikramiyeye de yıllar sonra bir zam geleceği belirtildi.

Bayram İkramiyesine Rekor Zam

EYT, 3600 ek gösterge derken şimdi de bayram ikramiyesi için yıllar sonra bir karar verilmesi bekleniyor. Bu noktada rekor zammın ne kadar olacağı henüz netleşmiş değil. Ancak emekli vatandaşa verilecek olan zamla ilgili çeşitli detaylar ortaya çıkmakta. Asgari ücret seviyesinde emekli maaşının yanı sıra neler yaşanacağı ortaya çıkacak.