Euro 37,04 %-0,28
Dolar 34,27 %0,16
Sterlin 44,45 %-0,09
Altın 3.023 %0,41

Emekliye 7000 TL Ödeme Müjdesi! Kamu Bankalarından Önemli Fırsat!

Emekli vatandaşlara verilecek artı para ile birlikte 7000 TL harcama yapmaları mümkün olacak. Emekli maaş hesabı olan vatandaşlara kamu bankalarından müjdeli haber geldi. İşte promosyon ödemelerinin rekor kırdığı dönemde Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'tan önemli detay...

emeklilik.
Google News

Kamu bankaları üzerinden emekli maaşı alanlar için önemli bir fırsat duyuruldu. Öyle ki özel bankalardaki promosyon ödemelerinin fazlalığı dikkat çekiyor. Rekor seviyelere ulaşan promosyon detayları dikkat çekti. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra emekli vatandaşların kullanabileceği artı paradan söz edildi.

7000 TL Artı Para Verilecek

Emekli maaş hesabı olanların kullanabileceği 7000 TL artı para ile beraber bazı fırsatlar da yanında geliyor. 3 ay ertelemeli şekilde geri ödeyebileceksiniz. Dolayısıyla alacağınız bu artı paranın emekli maaşı kamu bankalarında olan vatandaşlar için geçerli olduğunu hatırlatalım. Emekli maaşınızın olmasından ötürü bu tarz avantajların sağlandığı belirtiliyor.

Promosyonları Nispeten Daha Düşük

Kamu bankalarında emekli maaş promosyonlarının nispeten daha düşük olduğu bilinmekte. Özel bankalara kıyasla çok daha aşağıda yer alması bir yana, farklı fırsatların sunulduğu belirtiliyor. Artı para da bunlardan biri diyebiliriz.

<