Euro 37,10 %0,38
Dolar 34,22 %-0,14
Sterlin 44,43 %0,33
Altın 3.009 %0,58

Emeklilikte Yaş Sorununun Aşılması için Nasıl Bir Düzenleme Yapılacak? Hükümetten EYT Hamlesi!

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, EYT için kritik yorumlarda bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'e topu attı. Çeşitli problemlerin ve anlaşmazlıkların yaşanabileceği sinyalini verdi. Peki EYT düzenlemesi ne zaman çıkacak? İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde...

emeklilik.
Google News

Emeklilikte yaşa takılanların merakla beklediği EYT düzenlemesiyle ilgili çeşitli açıklamalar yapılıyor. Hükümet kanadından gelen açıklamalar doğrultusunda nasıl bir düzenleme olacağı merak konusu haline geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, yaptığı açıklama ile topu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'e attı. Peki emeklilikte yaş sorununun aşılması için nasıl bir düzenleme yapılacak?

Hükümetten EYT Hamlesi!

Hükümet, EYT sorununu düzeltmek için var gücü ile çalışıyor. Meclis'ten geçmesi beklenen çeşitli düzenlemelerle birlikte bu sorunun aşılması  hedeflenmekte. Ancak ortada bazı pürüzler bulunuyor. Geçmiş yıllardaki kanunlardan ötürü emeklilikte yaşa takılma sorunu gerçekten de milyonları etkilemekte. Bunun düzeltilebilmesi için ciddi ölçüde çalışma ve nokta atışı çözümler gerekiyor.

Çözüm Ne Olacak?
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, çözümle ilgili kendi düşüncelerini de ifade etti. Ancak son kararın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'e ait olacağı belirtiliyor. Dolayısıyla 1 Mayıs'tan sonraki süreçte emeklilik yaşını beklemek istemeyen vatandaşları neler bekliyor olacak hep birlikte göreceğiz.

<