Emeklilerin Mutlu Günü Geldi! Beklenen Para Hesaplara Yatmaya Başladı!

Emeklilerin Mutlu Günü Geldi! Beklenen Para Hesaplara Yatmaya Başladı!

Emekli vatandaşların merakla beklediği gün geldi. Alınan bilgiler neticesinde emekliler, ihtiyaç kredisinden yararlanma hakkına sahip olacak. İşte haberin tüm detayları...

Emekli vatandaşları sevindiren haber gündeme geldi. Yapılan açıklamalara göre emekli vatandaşların ihtiyaç kredisinden yararlanacağı ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde emekli maaşlarını çeken vatandaşlar çektikleri hesap sayesinde işlemlerini yerine getirebilecek. Emekli maaşını alan vatandaşlar, maaşını taşıma durumunda 3 yıl boyunca bankadan maaş alacağını taahhüt eder ise 750 TL ile 2500 TL arasında promosyon kazanacak. Bu promosyonlardan yararlanan vatandaşlar ise 2.500 TL ve üzerinde işlem yapmaları halinde kredi başvurusunda bulunabilecekler.

Bu kampanyadan kimler nasıl yararlanabilir?

Emekli olan kişiler emekli maaşını aldıkları karttan diledikleri zaman nakit avans çekmek imkânına da sahip olacak. Bu kampanyanın kamu ve özel bankalar tarafından başlatıldığı da ortaya çıktı. Promosyonlar ve kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların ise banka kredi siciline göre ve kredi notlarına bakılacak. Bu şartları sağlayan vatandaşlar 2.500 TL gibi bir nakit para imkanından yararlanabilecektir.

Mesela Vakıfbank aracılığıyla emekli maaşını alan kişiler ödemelerini istediği zaman yapma imkânına da sahip olacak. Ayrıca Vakıfbank'tan emekli maaşını alan kişiler diledikleri zaman nakit avanstan da yararlanabilecek. Nakit avans dışında bankaya gitmeden mobil üzerinden de kredi başvurusu yapabilecek.