Euro 37,15 %0,05
Dolar 34,28 %0,18
Sterlin 44,49 %0,00
Altın 3.014 %0,09

Emeklilerin Dikkatine! Bu Tarihten Önce Başvuru Yaparsanız İkramiye Alamayacaksınız!

Emeklilik ikramiyesiyle ilgili önemli bir detay paylaşıldı. Eğer emeklilik dilekçenizi bu tarihten önce verirseniz zamlı ikramiye alamazsınız. 3600 ek göstergede sona yaklaşıldı. Peki ya bu kritik tarih ne zaman? Milyonların yakından takip ettiği emeklilikte maaş ve ikramiye artışına dair bilinmeyenleri aktardık.

emeklilik.
Google News

Emekli olmayı planlayanların dikkat etmesi gereken bir konu bulunuyor. Yakın zamanda 3600 ek gösterge ile ilgili çalışmaların tamamlanması beklenmekte. Bu gelişme sonrasında neler yaşanacak? Pek çok kişinin yakından takip ettiği bu durumla birlikte ek göstergeden faydalanmak için beklemenin daha mantıklı olacağı belirtiliyor. Aksi halde ikramiyedeki zam artışından faydalanamayabilirsiniz.

Düzenleme Tamamlanacak!

3600 ek göstergede düzenlemenin yakın zaman sonra tamamlanması bekleniyor. Bu düzenleme ile birlikte merak edilenler de yanıt bulacak. Öyle ki 15 Ocak 2023 tarihinden önce emeklilik dilekçesi verir iseniz ikramiye artışı hayal olabilir.

Emeklilik Dilekçenizi Geç Verin!

Belirli meslek gruplarının faydalanabileceği ikramiye ve emekli maaşı artışıyla birlikte fırsattan sizler de yararlanabilirsiniz. Uzun zamandır beklenen 3600 ek gösterge ile ilgili çeşitli detayları aktaracağız. 15 Ocak 2023'ten itibaren aktif olması beklenen 3600 ek göstergeden ötürü dilekçenizi biraz geç vermeniz daha iyi olabilir. Bu tarihten sonra vermeniz durumunda ikramiyenizi de zamlı halde alacaksınız.

<