Euro 36,97 %-0,06
Dolar 34,25 %0,00
Sterlin 44,49 %0,07
Altın 3.034 %0,22

Emeklileri Sevindiren Duyuru Geldi! 25.000TL Düşük Faizli Özel İhtiyaç Kredisi Verilecek!

Türkiye’de yaşanan ekonomik düzensizliğin etkilediği grupların başında emekliler gelmektedir. Emeklilerin aylık olarak çok düşük ücretler almaları ve yeni yıl zam miktarından beklediklerini bulamamaları, büyük bir sorun haline gelmeye başladı. Fakat yüksek kredi faizleri, emeklileri büyük bir zararın içerisine de sürükleyebiliyordu. Emekli vatandaşlarımız için müjde, Ziraat Bankası’ndan geldi.

ziraat bankası
Google News

Ziraat Bankası, nakit ihtiyacı olan emeklilerimiz için özel bir kampanya başlattığını duyurdu. Emekliler için düşük faizlerle 25 bin lira özel ihtiyaç kredisi sağlanabilecek. İşte tüm detaylar.

Ziraat Bankası Emeklilere Özel 25 Bin Lira İhtiyaç Kredisi İmkanı

Özel bankalar, ülkemizdeki kur farkında dolayı kredi oranlarını her geçen gün yükseltmektedirler. Bu durum, Ziraat Bankası tarafından tersine çevrilmiş durumdadır. Banka, emeklilere özel aylık yüzde 1.55 faizle nakit desteği sağlamaktadır. Bu sayede emekli vatandaşlar, esnek ödeme planları ile ihtiyaçlarını kolayca karşılayabiliyorlar.

24 Ay ve 36 Ay Vade İmkanıyla Ödeme

Ziraat Bankası, emeklilere özel kredi kampanyasında bir sürpriz daha yaptı. Banka, 50 bin liraya kadar olan kredi alımlarında 24 ve 36 aylık vade seçeneklerini devreye soktuğunu belirtti. Bu sayede emekliler, alacakları 25 bin liralık krediyi düşük faiz seçenekleri sayesinde ayda 958 lira olarak ödeyebilecekler.

 

 

<