Euro 37,01 %0,15
Dolar 34,26 %-0,03
Sterlin 44,33 %0,17
Altın 2.990 %-0,06

Emeklilere Yüksek Promosyon Ödemeleri Başladı! Emekliler Hesaplarını Kontrol Etsin!

İş Bankası'ndan emeklilere büyük kampanya haberi geldi. Promosyon ödemesi ile sizler de emekli maaşınızın yanı sıra önemli bir ödeme alabilirsiniz. Kampanyanın sona ermesine az bir zaman dilimi kaldı. 2000 TL promosyon ödemesi için nasıl başvuru yapılır? İşte detaylarıyla birlikte emeklilere ödeme fırsatı...

emeklilik.
Google News

Emekli vatandaşların merakla beklediği promosyon kampanyasına ilişkin detaylar paylaşıldı. İş Bankası'nın yeni kampanyasıyla birlikte promosyon ödemesinde fiyatlar artışa geçti. Peki emekliler ne kadar ödeme alabilecek? Birkaç gün içerisinde hesabınıza yatacak olan ödemeler ilişkin detaylar ve şartlar paylaşıldı.

Emekliye Promosyon Müjdesi!

Emekliler, 1500 TL'den düşük maaş alıyorlar ise 1750 TL promosyon ödemesi alacaklar. 1500 - 2500 TL arasında ise 1875 TL ödeme yapılıyorken, 2500 TL ve üzeri maaşlarda ise 2000 TL promosyon verilecek. Kampanya için son tarih ve promosyonun kaç gün içerisinde hesabınıza yatıracağı konusunda da bilgi vereceğiz. Üstelik başvuru işlemleri için mobil uygulama veya banka şubelerini değerlendirebilirsiniz.

Birkaç Günde Hesabınızda!

Promosyon ödemelerinin hızlı bir şekilde hesaplara yatırılacağını belirtelim. İş Bankası, gerekli anlaşmanın sağlanması halinde üç gün içerisinde parayı hesabınıza yatırıyor.

31 Mart'ta Sona Erecek

Emeklilere verilen promosyon müjdesinin 1 Ocak'tan 31 Mart'a kadar geçerli olduğu vurgulandı. Dolayısıyla elinizi çabuk tutmanızda fayda var. Aksi halde promosyon fırsatından yararlanamayabilirsiniz.

<