Emeklilere Yılbaşından Önce 2 Bin TL Ödeme Yapılacak..

Emeklilere Yılbaşından Önce 2 Bin TL Ödeme Yapılacak..

Emekli vatandaşlar maaşlarının yanı sıra bir ödeme daha alacak. Hangi bankalar bu ödemeyi yapacak merak ediliyor. 31 Aralık'a kadar geçerli olan kampanya ile emeklilerin yüzü gülecek. Birkaç gün içerisinde nakit olarak ödenecek miktarla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri bu fırsattan yararlanacak.

Emeklilere verilen müjdeli haber ile emekli maaşı alan herkes fazladan ödeme alacak. Bu sayede emekliler ekstra kazanç elde etmiş olacak. Peki hangi bankalar ne kadar ödeme sağlıyor? Kamu ve özel bankaların vermiş olduğu miktarlar kıyaslandı. Ödemelerin neden yapılacağı da kısa süre içerisinde ortaya çıktı.

Emeklilere Promosyon Müjdesi

Promosyon ödemeleri sayesinde emekliler söz konusu bankadan emekli maaşını alma taahhüdü verdiği takdirde birkaç gün içerisinde maaşına göre ödeme alabilmekte. 3 yıllık sözleşme karşılığında yapılacak promosyon ödemesi emeklilerin dikkatini çekmiş durumda. Yeni emekli olanlar veya 3 yıllık süreyi dolduranlar bu sefer hangi bankayı tercih etmesi gerektiğini merak ediyor.

İş Bankası'ndan Emekliye Ödeme!

İş Bankası, promosyon ödemelerindeki kampanyanın 31 Aralık'a kadar geçerli olduğunu duyurdu. Buna göre SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin başvuru yapabileceği belirtildi. 1500 TL'den daha düşük maaş alıyorsanız 1750 TL promosyon ödemesi alabilirsiniz. 1500 - 2500 TL arasında ise 1875 TL ve 2500 TL üstü maaşlarda 2000 TL nakit promosyon verilecek.