Emeklilere Yılbaşı İkramiyesi Verilecek mi? 2023 Yılı Emeklilerin Alacağı İkramiyeler!

Emeklilere Yılbaşı İkramiyesi Verilecek mi? 2023 Yılı Emeklilerin Alacağı İkramiyeler!

Emeklilere yılbaşı zammı yapılacak mı diye merak edilirken bir yandan da 2023 ikramiyeleri soruluyor. SGK'lı emeklilere 2023 yılında ikramiye ödemesi alacak mı? İşte son dakika emekliye zam gelişmesi ve dahası haberimizde...

Emeklilere yeni yıl zammı beklenirken bir yandan da emekli ikramiyesine ilişkin merak edilenler yanıt buluyor. Bayram ikramiyelerine herhangi bir zam yapılacak mı? Öte yandan yılbaşında emekliye özel bir ikramiye söz konusu mu? Dolayısıyla emeklilerin alacağı ödemelere ilişkin yoğun bir gündem oluşmuş vaziyette.

Emeklilere Yılbaşı İkramiyesi Var mı?

2022 Aralık ayının bitimiyle 2023 yılına giricez. Yılbaşında emeklilere yılbaşı ikramiyesi ödemesi yapılacak mı? Emekliler yılbaşı ikramiyesini ne zaman alacak merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler ortaya çıkmakta. Henüz yılbaşı ikramiyesine yönelik bir açıklama yapılmadı. Ancak en kısa sürede emeklilere bir ödeme yapılması gündeme gelebilir.

Bayram İkramiyelerine Zam Yapılacak mı?

1100 TL olan bayram ikramiyesine de henüz zam yapıldığına yönelik bir açıklama gelmedi. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı sırasıyla 21 Nisan ve 28 Haziran tarihlerinde olacak. Bakalım emeklilere enflasyon zammı ikramiyeler için de yansıyacak mı göreceğiz.