Emeklilere Yıl Sonuna Kadar 1800TL Promosyon Ödemeleri Başladı! Emekli Promosyon Ödemesi Nasıl Alınır?

Emeklilere Yıl Sonuna Kadar 1800TL Promosyon Ödemeleri Başladı! Emekli Promosyon Ödemesi Nasıl Alınır?

Bankalar yılın belli zamanlarında emeklilerin kendi bünyesine çekmesiyle birlikte tutara göre emekli ödemesi gerçekleştiriyor. Yaşanan gelişmelerden sonra ek gelir fırsatı yakalanmasıyla birlikte emeklilerin daha çok ilgilendirecek konu detayları haberimizde.

TEB Bankası yaptığı kampanyayla birlikte emeklilere promosyon ödemesi müjdesini verdi. Yapılan ödemeyle birlikte 1200 TL’den başlayan ve 1800 TL’ye kadar çıkan promosyon ödemesi sağlanacak.

Maaş Tutarına Göre Promosyon Sağlanacak

Maaş tutarına göre promosyon sağlanan sistemde minimum 1200 TL ödemesi sağlanacak. Yer alan ödemeler de 36 ay boyunca bağlı kalmanız gerekecek. En düşük emekli maaşı 1500 TL başlamasıyla birlikte kişi TEB bankasına başvurduğunda yapılan işlemler sonrasında 1200 TL promosyon ödemesini alabilecek. Bu durumun olması da emekliler için ayrı fırsat olarak yerini alıyor.

Daha yüksek maaşı bulunanlar ise aldığı tutara göre ek promosyon ödemesi olacak. Bağlı olduğunuz banka kurumu yoksa başvurunuzu yaparak kısa süre içerisinde promosyon ödemesi alabilirsiniz. Ek koşul olmadan yapılan sistem üzerinde banka şubelerine giderek ve yanınızda kimlik kartınızla giderek işlemlerinizi sağlayabilirsiniz. Maaşınız TEB aktarılmasıyla birlikte ek fırsatlardan da yararlanabileceksiniz.