Emeklilere Verilecek Olan İkramiyeye Zam Gelecek mi? Resmi Açıklama Duyuruldu!

Emeklilere Verilecek Olan İkramiyeye Zam Gelecek mi? Resmi Açıklama Duyuruldu!

Kurban Bayramı'nda emeklilere verilecek ikramiye hakkında neler biliyoruz? Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. Emekliler bu bayram %40 emekli ikramiye zammı alır mı? Geçen bayram yapılmayan zamla ilgili hükümetten dev adım...

Emekliler, bir süredir bayram ikramiyelerine zam bekliyor. 2018 yılından 2021 yılına kadar yapılan bayram ikramiye zammı 100 TL idi. 1000 TL'den 1100 TL'ye çıkmıştı. Ancak bu sene bayram ikramiyesiyle ilgili bir zam gelişmesi yaşanmadı. Şimdi ise pek çok alanda çalışanlara maaş yapılması bekleniyor. Dolayısıyla emeklilere de sıra gelecek mi merak konusu haline geldi. Emekli vatandaşlar, yüzde kaç ikramiye zammı alacak?

Bayram İkramiyesi Kaç TL Olacak?

Bayram ikramiyesi için çeşitli iddialar ortaya atılmakta. Dolayısıyla bu noktada nasıl bir adıma atılacağı ortaya çıkacak. Bayram ikramiyesindeki son dakika gelişmelerini aktaracağız. %40'tan fazla olması beklenen enflasyon ile bağlantılı şekilde ikramiye zammı gelir ise 2000 TL'den fazla ödeme yapılabilir.

Hiperenflasyon Olabilir mi?

Öte yandan hükümetin çekincesi hiperenflasyon olabilir. Bu yüzden bayram ikramiyesi zammının yapılması önümüzdeki bayramda da mümkünatı düşük bir olay. Ancak Kurban Bayramı öncesinde yapılacak basın açıklaması ile birlikte detaylara erişeceğiz.