Euro 37,07 %0,25
Dolar 34,23 %-0,12
Sterlin 44,48 %0,43
Altın 3.013 %0,72

Emeklilere Verilecek İkramiyede Yeni Bir Değişiklik Oldu! İkramiyeler 800TL Arttı!

Emekliler ne kadar bayram ikramiyesi alacak ortaya çıkıyor. Son zamanlarda emekliye yapılacak bayram ikramiyesi zammı gündemdeydi. Şimdi ise zamma dair detaylar ve yüzdelikler paylaşıldı. Peki ikramiye hangi tarihlerde hesaplara yatacak? Milyonlarca emekli bu sorunun yanıtını arıyor.

Para Logo
Google News

Emeklilerin ne zaman bayram ikramiyesi alacağı merak ediliyor. Bir diğer gelişme ise bayram ikramiyesinin yanı sıra ne kadar ödeme alacakları yönünde. Çünkü 2021 yılında 1100 TL ödeme almışlardı. 2022 yılında mevcut enflasyona göre kesinlikle bir zam yapılması bekleniyor. Pek çok şeye zam yapılırken emekli ikramiyesine zam yapılmaması doğru olmayacaktır. Dolayısıyla emekli vatandaşlar ne kadar ikramiye alacak?

2000 TL İkramiye Verilebilir

Çeşitli veriler ve değerlendirmelere göre emeklilere ikramiye olarak 2000 TL'nin verileceği düşünülüyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası masaya yatırılacak. Emeklilerin en az %40'lık artışla ikramiye almaları öngörülebilir.

İkramiyeler Ne Zaman Hesaba Yatacak?

Öte yandan emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyeleri ne zaman verilecek merak konusu oldu. Bu sorunun yanıtı ise hemen hemen belli oldu diyebiliriz. 25 Nisan ila 1 Mayıs arasında emekli ikramiyelerinin hesaplara yatması bekleniyor. Çünkü 2 Mayıs Pazartesi günü Ramazan Bayramı var. Bayramdan hemen önce verilmesi tahmin edilebilir. Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Bakalım emekliler ne kadar bayram ikramiyesi alacak...

<