Emeklilere Verilecek 1000 TL Müjdesi Merak Edildi! Kimler 1000 TL Alabilecek?

Emeklilere Verilecek 1000 TL Müjdesi Merak Edildi! Kimler 1000 TL Alabilecek?

Emekliler alacakları 1000 TL'lik ödemenin yollarını araştırıyor. Pek çok bankanın vermiş olduğu promosyon ödemelerine değineceğiz. Peki SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine verilen 1000 TL'lik ödemede şartlar nelerdir? Kimler nakit para alma hakkına sahip olacak?

SGK üzerinden emekli olan SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na bağlı vatandaşlara müjdeli haber verildi. Karşılıksız ve geri ödemesiz verilecek 1000 TL için şartlar açıklandı. Eğer emekliyseniz ve bazı şartları karşılıyorsanız sizler de bu ödemeden yararlanabilirsiniz. Son zamanlarda ekstra gelir yolları arayan emekliler için güzel bir fırsata benziyor.

Promosyon Ödemesi Nasıl Alınır?

Emekliler, promosyon ödemesi için emekli maaşını anlaştığı bankadan almalıdır. 3 yıllık anlaşma karşılığında emekliye 1000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacaktır. Elbette bankadan bankaya değişebilecek olan bu miktar Kuveyt Türk'te geçerli. Sizler de Kuveyt Türk üzerinden promosyon ödemenizi alabilirsiniz. Birkaç gün içerisinde nakit olarak alabilir ve böylelikle emeklilik üzerinden kazanç elde edebilirsiniz.

Emekliye 750 - 1000 TL Ödeme

Emekli maaşınıza kadar alacağınız promosyon ödemesi değişkenlik gösterebilir. Ancak en düşük 750 TL en fazla 1000 TL'lik ödemeler sizi bekliyor olacak. Daha önce ödeme alan ve 3 yıllık süresini dolduran emekliler de nakit para avantajından bir kez daha yararlanabilir. Her 3 yılda bir promosyonunuzu almanız mümkün.