Emeklilere Hemen 2000TL Ödeme Yapılıyor! Son Başvuru Tarihi 31 Aralık!

Emeklilere Hemen 2000TL Ödeme Yapılıyor! Son Başvuru Tarihi 31 Aralık!

Yapı Kredi'nin emeklilere özel bir sürprizi var. 31 Aralık'ta sona erecek olan ödemeler için acele etmelisiniz. Çünkü emekliler 2000 TL'lik ödemenin sahibi olacak. Kısa süre içerisinde hesabınıza geçecek olan emekli ödemesine dair detaylar paylaşıldı. Emekli nakit ödemesi için şartlar nelerdir?

Emeklilere yapılacak ödeme için milyonlar devreye girdi. Pek çok kişi Yapı Kredi'de 2000 TL'lik ödeme için başvuruda bulunuyor. Özellikle de 31 Aralık'ın son tarih olması dikkat çekti. Geri ödemesiz şekilde verilecek bu parayla ilgili detaylar merak ediliyor. Peki nakit ödeme alabilmek için gerekli şartlar nelerdir? Milyonlarca emekliyi ilgilendiren son gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Emekli Promosyonu 2000 TL!

Emekliler, promosyon ödemeleri alarak 3 yılda bir şekilde nakit sahibi oluyor. Bankadan bankaya değişebilecek promosyonlarda şu an için en çok dikkat çeken bankalar arasında Yapı Kredi bulunuyor. Alacağınız emekli maaşıyla bağlantılı şekilde yüksek promosyonlar alabilirsiniz.

Promosyon Ödeme Listesi

Promosyon ödemeleriyle ilgili çok fazla detay merak ediliyor. Emekliler, 1500 TL ve daha az ödeme alanlar 1300 TL promosyon kazanacak. 1500 TL - 2500 TL arasındaki maaşlarda ise 1650 TL'lik ödeme veriliyor. 2500 TL ve üstü için ise 2000 TL verilecek. Ancak karşılanması gereken bazı şartlar bulunuyor. Eğer emekli maaşınızı Yapı Kredi üzerinden alacak olursanız promosyon ödemesi alabilirsiniz. En az 3 yıl boyunca emekli maaşınızın Yapı Kredi maaş hesabınıza yatması şartı koşuldu.