Emeklilere 8 Bin TL'lik Ödeme Anında Hesapta!

Emeklilere 8 Bin TL'lik Ödeme Anında Hesapta!

Emekli vatandaşlara verilecek 8 bin TL'lik krediyle beraber 25 bin Tl'lik tüketici kredisi gündeme geldi. Peki ya masrafsız faizsiz olarak nasıl ödeme yapılacak? Hangi bankaların bu fırsatı tanıdığı sorulmakta. Detaylarıyla birlikte merak edilenler haberimizde yerini alacak.

Emeklilere sunulan fırsatlar bitmek bilmiyor. Promosyon ödemelerinin yanı sıra 8 bin TL'lik ödeme nasıl yapılacak merak edilmekte. Dolayısıyla bu noktada bankaların bazı kampanyalarına göz atmak gerekiyor. Faizsiz şekilde kredi fırsatı sunan bankalar, emeklilere belirli limitlerde kredi vermekte.

Masrafsız ve Faizsiz Kredi!

Yapı Kredi'nin sunduğu fırsatla birlikte masrafsız ve faizsiz kredi ödemesi yapılmakta. Böylelikle yalnızca çektiğiniz krediyi ödeyeceksiniz. 36 ay vade seçeneğinin sunulması ise sevindirdi. Bu bağlamda çeşitli bankaların daha farklı kampanyaları bulunuyor.

Düşük Faizli Kredi de Veriliyor

Öte yandan Ziraat Bankası'nın düşük faizli kredi seçeneği sunduğunu da biliyoruz. 1,69 faiz oranıyla birlikte konut veya nakit kredi ihtiyacı için önemli bir seçenek sunulmakta. Üstelik 25 bin TL'lik tüketici kredisi çekebileceksiniz. Tüm bu detaylarla birlikte pek çok bankanın emekliye özel kampanyası olduğunu belirtelim. Karşılamanız gereken detaylar ve dahası da resmi internet siteleri üzerinde yazmaktadır.