Euro 36,96 %-0,09
Dolar 34,25 %0,00
Sterlin 44,48 %0,02
Altın 3.029 %0,07

Emeklilere 5 Bin 250 Lira Ek Ödeme Yapılacağı Duyuruldu!

Bankalar tarafınan emeklileri sevindiren haberler gelmeye başladı. Enflasyon oranındaki yükselmeye rağmen bekledikleri zam müjdesini alamayan emekliler için bankalardan sevindirici haber geldi. Bankaların 2022 emekli maaş promosyon müjdeleri peş peşe geldi. Ödeneklerde yeni yılın rekoru kırıldı.

emekli
Google News

Bankalar, emekli maaş promosyonu için kıyasıya bir rekabete girerken kamu bankaları özel bankaların arkasında kaldı. Özel bankalar, rekabet sayesinde rekor promosyon rakamları açıkladılar.

2022 Emekli Promosyonu Ne Zaman Verilmeye Başlanacak?

Emekli promosyon kampanyaları, bankalar tarafından peş peşe açıklanırken en yüksek promosyon haberi de geldi. Bankalar, 2022 yılında eşi benzeri olmayan bir rekabetin içerisine girdi. Bu sayede emeklilere ödenen rakamlarda yükseldi. Peki, yeni yılda emekli promosyon ödemeleri ne zaman başlayacak?

Bankalar, yen yılda da emekli promosyon ödemeleri için her zaman olduğu gibi tarihi emeklinin özelinde belirleyecekler. Ayrıca bu ödemeler, 3 senede bir yapıldığı için erken tarihte promosyon ödemesi alan emeklilere tekrar ödenek sağlanması mümkün olmayacak. Siz de yeni yılda emekli promosyonu almak istiyorsanız son ödenek tarihinizin üzerinden 3 sene hesaplayarak yeni bir başvuru yapabilirsiniz.

En Yüksek Emekli Promosyonunu Hangi Banka Veriyor?

Emekli promosyonu ödenek rakamlarına göre en yüksek ödeme müjdesini veren banka TEB oldu. TEB, maaş promosyon ücreti olarak emeklilere 2 bin 750 lira sunarken kampanya şartlarını yerine getiren emekliler için toplam 5 bin 250 lira ödeme yapacağını açıkladı.

<