Emeklilere 5.000TL Ödeme Peşin Yapılacak! Promosyon Ödemelerinde Son Noktaya Gelindi!

Emeklilere 5.000TL Ödeme Peşin Yapılacak! Promosyon Ödemelerinde Son Noktaya Gelindi!

Ziraat Bankası'ndan gelen emekli promosyon açıklamasına dair neler biliyoruz? Öyle ki bankanın sunduğu fırsatlara bir yenisi daha eklenecek. Son zamanlara damgasını vuran Ziraat Bankası promosyonuna ilişkin bilinmeyenler tek tek yanıt bulacağa benziyor.

Bu bankanın emeklilik promosyonları ile ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Öyle ki Ziraat Bankası'nın güncel emeklilik promosyon ödemelerine dair bizleri neler beklemekte? Emekli maaşınıza göre yükseklikte promosyon ödemesi alabileceksiniz. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediğini de ileteceğiz. Dolayısıyla Ziraat Bankası'ndaki güncel gelişmeleri aktardık.

Ödeme Detayları!

Ziraat Bankası emekli promosyonunda 3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL, 3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL, 7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL, 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında ödeme yapılıyor. Dolayısıyla bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız sizler de başvuru yapabilirsiniz. SGK'lı emekliler için sunulan bu fırsata dair çeşitli bilgiler bizzat Ziraat Bankası'nda yer almakta.

Ziraat Bankası'ndan Promosyon Duyurusu

Öte yandan Ziraat Bankası'ndan gelen promosyon duyurusunda çeşitli ifadelere yer verildi. Bu gelişme sonrasında bizleri nelerin beklediği belli olacak. Duyuruda  "Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir." ifadesine yer verildi.